Μπαλής: «Φταίμε και εμείς που χαρακτηρίσαμε τον πρόεδρο μπαλαδόφατσα»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2022

Για την κατάσταση και την εικόνα του Άρη μίλησε ο Ντίνος Μπαλής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φταίμε και εμείς που χαρακτηρίσαμε τον πρόεδρο μπαλαδόφατσα. Θέλω τον Άρη Ευρωπαϊο. Πήρε έναν διαλυμένο Άρη και τον έφτασε εκεί που τον έφτασε. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να λέμε αλήθειες. 

Κάνει τραγικά λάθη. Έδωσε την ψευδαίσθηση της μεγάλης ομάδας στο κόσμο και μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Ήρθε η ώρα να πέσει η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης ασχολείται με τη Νότιγχαμ, η ΑΕΚ δεν πείθει ακόμη και ο πιο σοβαρός είναι ο Παναθηναϊκός. Χρειάζεται αυτοκριτική και στήριξη».

Για την αποχώρηση Μπούργος: «Συμφωνώ 100%. Φέτος άλλαξε τα 8/11 της ομάδας, άρα χρειάζεται χρονο για να γίνει ομάδα. Δεν είναι φορμαρισμένος κανένας παίκτης. Την ομάδα την έκανε ο πρόεδρος ή ο προπονητής; Πρέπει να αναλάμβει κάποιος την ευθύνη. 

Διώχνει το κέντρο που τον έβγαλε τρίτο. Λείπει εξάρι εδώ και καιρό. Ο Παναιτωλικός έκανε πέντε ευκαιρίες και δυο γκολ. Ο Άρης είναι κομμένος στα δυο. 

Κλειδί για τον Άρη είναι ο Κουέστα αλλά στο Αγρίνιο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν φταίει αυτός ούτε οι αμυντικοί δεν έχουν στήριγμα μπροστά τους. Να κάτσει να σκεφτεί ο Καρυπίδης και να φέρει έναν προπονητή να τον κρατήσει για τρία χρόνια».

Για Μαντσίνι: «Όχι δεν τον πουλάς. Έφυγε ο Γκάμα που ήταν ηγέτης και θα έπρεπε να τον κρατήσει στα αποδυτήρια για 10 χρόνια. Έχει μόνο ξένους αλλά κάτι πρέπει να γίνει».

Για το αν ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει κάτι: «Έτσι όπως είναι η κατάσταση, θέλει χρόνο η ομάδα. Έχει ελλείψεις σε θέσεις κλειδιά. Μακάρι να εκτεθώ αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί. Για μένα κλειδί θα είναι ο προπονητής που θα φέρει. Μην τον φέρει για οχτώ μήνες αλλά να του δώσει τα κλειδιά για τρία χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.