Μπαλής: «Πόνεσε η ψυχή μου, τα έδωσαν όλα αλλά το λάθος έγινε τον Δεκέμβρη»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Για τον αποκλεισμό του Άρη από την Αστάνα και τη μουρμούρα για τον Άκη Μάντζιο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ντίνος Μπαλής, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τα έδωσαν όλα. Ο κόσμος πικράθηκε αλλά έφυγε και με ικανοποίηση. Το λάθος έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς έκανε τρεις μεταγραφές, που ήταν 100% αποτυχημένες. Πόνεσε αρκετά στην επίθεση γιατί είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Μπαράλες και Μήτρογλου και επέλεξε τον δεύτερο. 

Δεν πήρε καμία βοήθεια σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που πήρε βοήθεια από τις μεταγραφές του χειμώνα. Φέτος ο Άρης έμεινε με δύο σέντερ μπακ γιατί έφυγε ο Ροζ. Ο Φαμπιάνο ήταν πολύ καλός και αν ήταν μέσα στην Αστάνα, ο Άρης δεν θα είχε αποκλειστεί».

Για την αδυναμία στο γκολ: «Ο Μάνος κάνει τα πάντα, θέλει πιο ποιοτικό και πιο εύκολο στο γκολ επιθετικό ο Άρης. Δεν μπορεί να κάνεις 30 ευκαιρίες και να μην μπορείς να βάλεις γκολ. Έπρεπε να κοιτάξει για φορ και να κάνει καλύτερη επιλογή. Σταμάτησε κάκιστος στα πλέι οφ και άρχισε κάκιστος πάλι. Πονούσε η ψυχή μου στο τέλος γιατί τα έδωσαν όλα. Πρέπει να πάρει σέντερ μπακ και επιθετικό».

Για τον Μάντζιο: «Ο Μάντζιος και πέρυσι ήταν καλός. Δουλεύει πολύ και είναι αδύνατο να μην κάνει λάθη. Ήταν να την πιεις στο ποτήρι η ομάδα χθες. Στις λεπτομέρειες δεν προκρίθηκε». 

Για τη συνέχεια: «Θα του κάνει καλό όχι κακό. Θέλει διορθωτικές κινήσεις και όλα θα πάνε καλά. Αν θέλει να φτάσει στον τίτλο θα πρέπει να πάρει σέντερ μπακ, φορ και μπακ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.