Μπαλλής: «Ο Άρης ήθελε το παιχνίδι, σωστή κίνηση να βγει ο Καμαρά»

Metrosport Team19 Απριλίου 2022

Για τη νίκη του Άρη με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Ντίνος Μπαλλής, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη του Άρη: «Ο Άρης έδειξε ότι το ήθελε το παιχνίδι. Αν δεν κέρδιζε χθες, θα είχε πετάξει το μεγάλο διπλό που πέτυχε στο ΟΑΚΑ. Ο Λουτσέσκου έκανε ροτέισον γιατί έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχε τρια παιχνίδια κόντρα σε Μαρσέιγ, Άρη και Ολυμπιακό. Το έβαλε στην τρίτη θέση αυτό με τον Άρη γιατί δεν τον ενδιέφερε. Ήθελε να πάρει τη Μαρσέιγ και να δώσει τα πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό. Εϊναι λογικό. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μη χάσει το παιχνίδι ακόμη και με 10 παίκτες».

Για την αλλαγή Καμαρά: «Ο Καμαρά είχε κάρτα και φοβήθηκε μη φάει και δεύτερη. Πολύ σωστά τον απέσυρε. Πολύ καλή κίνηση. Θα μπορούσε να βάλει φορ αλλά ποιον να βάλει; Ο Μάνος έχει να παίξει τόσο καιρό. Ο Μπούργος σκέφτηκε ότι θα ήθελε και τρίτο ψηλό πίσω στα τελευταία λεπτά. Έπαιξε πέντε με πέντε. Μελετά πριν και κατά τη διάρκεια το παιχνίδι. Δεν είμαι άξιος να κρίνω τον Μπούργος απλά θεωρώ ότι έκανε σωστή κίνηση».

Για το αν μπορεί ο Άρης να φτάσει τον ΠΑΟΚ: «Δύσκολα. Όσο ζεις, ελπίζεις. Έχει το δικαίωμα να ελπίζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.