Μπάλιος: «Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και προσπάθεια»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2023


Οχτώ νίκες και μια ισοπαλία έχει στα τελευταία εννέα παιχνίδια ο Ολυμπιακός Κυμίνων ο οποίος μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας ως πρώτος, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Καμπανιακός Β.

 Ο Κώστας Μπάλιος με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα για τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Η ομάδα το καλοκαίρι φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει και ο στόχος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή ότι είναι η άνοδος. 

Ο πρώτος γύρος μας ήταν απογοητευτικός σε όλους τους τομείς και κυρίως βαθμολογικά. 

Το ξεπεράσαμε όμως και δουλέψαμε πολύ ώστε να καταφέρουμε να είμαστε αήττητοι από την 8η αγωνιστική και μετά και να έρθουμε στην πλεονεκτική θέση για τα πλέι οφ. 

Το Πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο καθώς όλη η ουσία είναι τα πλέι οφ. Για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και προσπάθεια για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση και την άνοδο». 

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; «Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Προσπαθώ να βοηθήσω στα μέγιστα για επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας γιατί οι άνθρωποι των Κυμίνων το αξίζουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.