Μπάγερν: Επέκταση συμβολαίου με Μίλερ ως το 2023

Metrosport Team07 Απριλίου 2020

Κάτοικος Μονάχου θα παραμείνει ως το 2023 ο Τόμας Μίλερ. Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου και ο γερμανός επιθετικός συμφώνησαν στην επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια.

Θυμίζεται πως το τρέχον συμβόλαιο του Μίλερ με τη Μπάγερν είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021, όμως, με τη νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επεκτείνεται ως το 2023.

Η ανανέωση του Τόμας Μίλερ έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον προπονητή Χανς Ντίτερ Φλικ.

O Τόμας Μίλερ έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της Μπάγερν το 2008 και έκτοτε μετρά συνολικά 521 συμμετοχές και 195 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βαυαρούς.

«Ήταν πρώτη μου προτεραιότητα η επέκταση της συνεργασίας μας και η ομάδα το διαπίστωσε από την πρώτη στιγμή. Για τα δύο τρίτα της ζωής μου αποτελώ στέλεχος της Μπάγερν και για μένα αυτή η σχέση δεν είναι μια τυπική υπαλληλική σχέση. Η Μπάγερν είναι το πάθος μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Τόμας Μίλερ μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.