Μωυσίδης: «Τρίτη παράγκα, μπούλινγκ στην αστυνομία πριν τις κρίσεις»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2020

Ο στρατηγός της αστυνομίας, Βασίλης Μωυσίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για τρίτη παράγκα και μπούλινγκ προ κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ..

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσωπικά θεωρώ ότι η 3η παράγκα που είναι ορατό ότι έχει στηθεί πάει να χτυπήσει αυτή τη φορά μέσω της αστυνομίας. Ουαί και αλίμονο. Ο βίος και η πολιτεία συγκεκριμένων ανθρώπων δείχνει που το πάνε. Βρήκαν τρόπο να χτυπήσουν την αστυνομία πριν τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.. Η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας, αληθινά, κάνει την καλύτερη δουλειά. Φαίνεται από τα αποτελέσματα. Μπορεί να το διερευνήσει οποιασδήποτε εισαγγελέας. Με πολύ δύσκολο τρόπο κάνει ότι καλύτερο γύρω από την αθλητική βία και τον τραμπουκισμό στα γήπεδα. Καταλύεται η δημοκρατία μ’ αυτό που πάει να στήσει η παράγκα των Αθηνών. Δέχεται μπούλινγκ μ’ αυτό ως αφορμή. Αν ξεκίνησε μια δωροδοκία γιατί δεν την κατήγγειλε ο Άρης; Παίζουν με τη νοημοσύνη των ανθρώπων και το φίλαθλο πνεύμα. Ο ΠΑΟΚ έχει το μεγαλύτερο ποσοστό φιλάθλων στην βόρεια Ελλάδα και προσπαθούν να τον πλήξουν. Η καταγγελία έγινε από τον κ. Καραπαπά από τον Πειραιά. Κάθε απλός φίλαθλος μπορεί να καταλάβει που το πάνε οι άνθρωποι. Πάνε να εμπλέξουν την αστυνομία. Δεν τους δημιούργησε προβλήματα, κάνει τη δουλειά της. Είχε απαγόρευση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και έκανε τη δουλειά της η Αστυνομία. Τι έπρεπε να κάνει η αστυνομία; Υπάρχει εισαγγελέας, ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Να μην περάσει το Καραπαπά και του Μαρινάκη».

Για τα πολιτικά συμφέροντα:

«Ο αξιωματικός για τον οποίο ωρύονται είναι πραγματικά σοβαρός και σπουδαίος. Κάνει τη δουλειά του αμερόληπτα. Όσο υπηρετούσα τον περιέλαβα με απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάνει αντικειμενικά τη δουλειά του και είμαι σίγουρος ότι ο εισαγγελέας το ίδιο θα πράξει. Όπως και η ηγεσία της αστυνομίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.