Μωυσίδης: «Θα βρεθεί το παιδί, πιο προσεκτικές πληροφορίες σε αστυνομία»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2020

Ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών εξαφανίστηκε χθες (11/6) στην περιοχή της Κάτω Τούμπας. Η αστυνομία, το χαμόγελο του παιδιού και απλοί πολίτες έχουν αρχίσει την αναζήτηση του αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο.

 Ο Γενικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Μωυσίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ευχαρίστησε τους ανθρώπους για το ενδιαφέρον τους και ζήτησε να βοηθήσουν όλοι στο έργο της αστυνομίας με όσο το δυνατόν πιο προσεκτικές πληροφορίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι κάτι πρωτοφανές. Μας έχει συγκλονίσει σαν κοινωνία. Θα πρέπει να δείξουμε σύνεση και συνεργασία με τις αρχές. Ο κόσμος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και θα ήθελα να κάνω μια έκκληση προς τους πολίτες. Οι πληροφορίες που δίνουν στην αστυνομία να είναι οι καλύτερα δυνατόν αξιοποιήσιμες κυκλοφορίες. Να είναι προσεκτικές. Να βοηθηθεί το έργο της αστυνομίας. Μακάρι το παιδάκι να βρεθεί σύντομα. Πιστεύω θα βρεθεί σύντομα.

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη μας. Θεωρώ ότι είναι κάτι περίεργο και σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελα να αφήσω την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Τα κίνητρα μπορεί να είναι πολλά. Είναι ένα δεκάχρονο κοριτσάκι και να υπήρξε κάποιο δέλεαρ όπως ένα κινητό ή ένα όμορφο δώρο. Είναι και όμορφο το παιδί, κάτι που είναι περίεργο δέλεαρ για ένα άνθρωπο που βάζει περίεργα στο μυαλό του. Αυτό, βέβαια, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει το έργο της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.