Μουντιάλ: Εκπληκτική Αυστραλία κέρδισε και την Δανία και πήρε τεράστια πρόκριση για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Αυστραλία και Δανία αναμετρήθηκαν στο Αλ Γιανούμπ Στέιτνιουμ με φόντο ένα εισιτήριο στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η Αυστραλία πήρε μια τεράστια νίκη 1-0 κόντρα στην απογοητευτική Δανία και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση για δεύτερη φορά στην ιστορία τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Δανία να πιέζει στο πρώτο τέταρτο και να σπαταλά μια καλή στιγμή με τον Γιένσεν στο 12' αλλά τον Ράιαν να αποκρούει. Στην συνέχεια οι Αυστραλοί κράτησαν με σχετική άνεση το παιχνίδι χωρίς γκολ και χωρίς να απειληθούν. Μάλιστα οι Αυστραλοί εκμεταλλεύτηκαν και την γενική νωθρότητα της Δανίας και με τον Λέκι να πιάνει ένα διαγώνιο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Σμάιχελ κάνοντας το 1-0.

Η συνέχεια βρήκε την Δανία να πιέζει για την ισοφάριση ωστόσο χωρίς μεγάλες στιγμές στο παιχνίδι παρά μόνο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Έτσι οι Αυστραλοί με τον Λέκι πήραν μια τεράστια πρόκριση με 6 βαθμούς και δύο νίκες σε τρία παιχνίδια στέλνοντας στο... καναβάτσο Δανία και Τυνησία.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.