Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα της μεγάλης ποδοσφαιρικής φιέστας με Κατάρ- Εκουαδόρ

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2022

Μετά από μια παγκόσμια πανδημία, μήνες ολόκληρους χωρίς ποδόσφαιρο και αναβολή των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων, το ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να αφήσει όλα αυτά πίσω του και να γιορτάσει ξανά! Μπορεί, λοιπόν, να πέρασαν 4,5 χρόνια από την τελευταία φορά που στήθηκε η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, όμως η στιγμή που θα ακουστεί το και πάλι το πρώτο σφύριγμα... έφτασε! 

Το εναρκτήριο λάκτισμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 θα δοθεί από τον «οικοδεσπότη« της διοργάνωσης, το Κατάρ που μαζί με το Εκουαδόρ θα κόψουν την κορδέλα της φετινής διοργάνωσης.

Η «αυλαία» , λοιπόν, μεταξύ των διοργανωτών και του Εκουαδόρ για τον 1ο όμιλο (18:00, ΑΝΤ1, ) ανοίγει σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γήπεδα του Κατάρ, στο Αλ Μπαΐτ" του Αλ Κορ, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2021 και χωράει 60.000 θεατές.

Όπως είναι λογικό, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, όμως τα περισσότερα ζευγάρια μάτια θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα από τις τηλεοράσεις. Το πρώτο Μουντιάλ σε αραβικό έδαφος αναμένεται να συγκεντρώσει τηλεθεάσεις ρεκόρ, αφού ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δήλωσε ότι περιμένει τηλεθέαση από τουλάχιστον 5.000.000.000 φιλάθλους, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 3.570.000.000 της Ρωσίας.

Πέρα, όμως, από το αγωνιστικό κομμάτι, χιλιάδες τηλεθεατές πρόκειται να συντονιστούν στους δέκτες τους για να απολαύσουν και την φαντασμαγορική τελετή έναρξης. Το μεγαλειώδες σόου που πρόκειται να στηθεί από τους διοργανωτές,  θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από τον Γιούνγκκουκ, μέλος του πιο δημοφιλούς συγκροτήματος της Νότιας Κορέας κι ενός από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως, των BTS. Μαζί του θα είναι οι Αμερικανοί Black Eyed Peas και ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος συμμετείχε στην τελετή έναρξης και της προηγούμενης διοργάνωσης πριν από 4,5 χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.