Μουντιάλ 2022: Ποδοσφαιριστής του... Πανσερραϊκού σήκωσε το τρόπαιο!

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022


Ένας ποδοσφαιριστής της Super League 2 έδωσε το παρών στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και πανηγύρισε στο πλευρό του αδερφικού του φίλου και παγκόσμιου πρωταθλητή, Κρίστιαν Ρομέρο και κράτησε στα χέρια του το τρόπαιο!

Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό του Πανσερραϊκού Φάμπρι Κόντσι που βρέθηκε στον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας στο «Lusail Stadium» και σήκωσε το τρόπαιο.

Ο Κόντσι είναι αδελφικός φίλος με τον Κριστιάν Ρομέρο, βασικό στόπερ της Αλμπισελέστε και ήταν ένα από τα άτομα του στενού του περιβάλλοντος που τους επετράπη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, από κοινού δηλαδή με τη σύζυγό του και τον μικρό του γιο. Οι δυο τους προέρχονται από την ίδια πόλη (Κόρδοβα) και ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην ίδια ομάδα, στην Μπελγράνο, από την οποία ο Κόντσι μεταπήδησε στην Αλούμνι κι έπειτα πήρε την απόφαση να παίξει στην Ελλάδα, στον μακεδονικό σύλλογο κι ενδιάμεσα ως δανεικός στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο 24χρονος εξτρέμ του Πανσερραϊκού ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από την εμπειρία του στο Κατάρ χαρακτηρίζοντάς την ως «πραγματικότητα που ξεπέρασε κάθε όνειρο».

«Και τώρα απλά συνεχίζω να ονειρεύομαι. Όλοι μαζί! Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και για πάντα στην καρδιά μου. Η πραγματικότητα ξεπέρασε κάθε όνειρο. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές αδερφέ μου! Μπήκες στο πάνθεον του ποδοσφαίρου και κέρδισες τις καρδιές όλων των Αργεντινών. Είμαι περήφανος για σένα, σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να σε συνοδεύσω. Αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ» σημείωσε ο Κόντσι.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.