Μουντιάλ 2022: Ιμπραΐμοβιτς: «Πιστεύω θα το πάρει η Αργεντινή του Μέσι»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2022

Την δικιά του πρόβλεψη για το ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο στο φετινό Μουντιάλ, έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δίχως να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα μιας και που θέλει αλλά και πιστεύει πως ο Μέσι με την Αργεντινή θα στεφθούν Παγκόσμιοι πρωταθλητές. 

Μπορεί όπως λέει να τρέφει σεβασμό προς της Γαλλία και να μην του έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση οι πορείες της Κροατίας και το Μαρόκο αντίστοιχα, ωστόσο πιστεύει πως ήρθε η ώρα του Μέσι και της αλμπισελέστε να λάμψουν.


«Η Γαλλία είναι δυνατή, είχαν πάρει και το Μουντιάλ το 2018 όταν είχαν ακόμη πιο νεαρή ομάδα. Τώρα είναι ακόμη καλύτεροι και πιο έμπειροι. Η Κροατία δεν με εξέπληξε με την πορεία της, αφού ήταν και στον τελικό πριν τέσσερα χρόνια. Το Μαρόκο δεν ήταν έκπληξη για μένα, τους περίμενα καλούς και πριν το τουρνουά. Στον κόσμο αρέσουν οι εκπλήξεις, να δούμε αν μπορούν να φτάσουν στον τελικό. Όμως αυτή τη φορά πιστεύω πως είναι γραμμένο στα αστέρια ποιος θα πάρει τον τίτλο και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πιστεύω θα είναι ο Μέσι με την Αργεντινή», τόνισε ο επιθετικός της Μίλαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.