Μουντιάλ 2022: H Daily Mail «καταγγέλλει» πως ο κλιματισμός έκλεισε πρόωρα στο Αγγλία- ΗΠΑ

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2022

Οριακά... ανυπόφορη ήταν η ζέστη στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και ΗΠΑ, με την FIFA να ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρχαν προβλήματα με τον κλιματισμό του γηπέδου. Ωστόσο, παρά της διαβεβαιώσεις αυτές, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το ότι αρκετοί από τους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παραπονέθηκαν για την υψηλή θερμοκρασία ενώ μάλιστα και ρεπορτάζ τονίζουν ότι ο κλιματισμός έκλεισε μία ώρα πριν την το ματς.

Για άλλη μια φορά η «Daily Mail» με αποκλειστικό της ρεπορτάζ ισχυρίζεται πως ο κλιματισμός στο στάδιο «Al Bayt» όπου διεξήχθη το παιχνίδι της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες (0-0) απενεργοποιήθηκε μία ώρα πριν από την σέντρα μετά από αίτημα του διευθυντή επιχειρήσεων της FIFA. Ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι συνθήκες ήταν αισθητά πιο ζεστές κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας των δύο ομάδων το βράδυ της Παρασκευής από ό,τι κατά τη διάρκεια του αγώνα των Άγγλων κόντρα στο Ιράν.

Σε μερικά από τα μεταγενέστερα παιχνίδια, ο κλιματισμός έκλεισε επίσης μια ώρα πριν από την σέντρα. Μάλιστα, ύποπτο είναι και το γεγονός πως η FIFA δεν παρείχε στην «daily mail», τα ακριβή στοιχεία ελέγχου των καιρικών συνθηκών. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει εκδηλωθεί καμία πρόθεση να γίνει επίσημη καταγγελία από την πλευρά της Αγγλίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.