Μούντας: Θα μειωθεί και άλλο ο μ.ο. ηλικίας

Metrosport Team30 Ιουνίου 2020

Αρχισε ο προγραμματισμός στους Κανονιέρηδες για τη νέα περίοδο με στόχο την παραμονή στην A κατηγορία της ΕΠΣΜ. Ο Φώτης Μούντας επισήμανε: «Θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και θα μειωθεί και άλλο ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ημασταν αδικημένοι όλοι την περίοδο από τη διαιτησία καθώς οι νεαροί παίκτες δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο από τους διαιτητές. Από την άλλη ήμασταν ευνοημένοι καθώς μείναμε κατηγορία αλλά δεν θέλαμε να συμβεί όπως έγινε λόγω του κορωνοΐού καθώς έχει να κάνει με την υγεία όλων».

Ποια είναι η γνώμη σου για τα νέα Πρωταθλήματα; «Αυτοί που αποφασίζουν είναι σε δύσκολη θέση καθώς η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτόγνωρη. Μπορεί να μην συμφωνούν όλοι για τις αποφάσεις που πάρθηκαν για την έναρξη των Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αλλά είναι αναγκαστικές λύσεις καθώς δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια».

Ο Φώτης Μούντας είναι και υπεύθυνος των σχολών του Παναθηναϊκού στη βόρεια Ελλάδα και στη «Μ» επισήμανε: «Κάνουμε αυτό το διάστημα αξιολογήσεις. Πιστεύω μέχρι τον Σεπτέμβριο θα φτάσουμε στα δέκα χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.