Μόνος τρίτος ο ΠΑΟΚ, με ανοδική πορεία, «δάγκωνε» και στο Αγρίνιο

Γιώργος Καστάνης23 Δεκεμβρίου 2022

Πολλά τα θετικά στοιχεία από την επικράτηση του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο που αποδεικνύει την ανοδική πορεία και φανερώνει τις δυνατότητες μίας ομάδας που είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία καθαρή νίκη με σκορ 2-0, έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, περιόρισε αισθητά τα βασικά ατού του Παναιτωλικού και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να τον απειλήσουν ουσιαστικά, εκτός από μία εξαιρετικά καλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Καρέλη.

Αυτή η επιτυχία τον έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου είναι μόνος, δύο πόντους πάνω από τον Ολυμπιακό. Ακολουθεί την δεύτερη ΑΕΚ που έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους, ενώ απέχει 10 πόντους από τον πρώτο Παναθηναϊκό. Συμπέρασμα: Ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ σκληρός για να… πεθάνει, είναι μία ομάδα ικανή να «δαγκώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο και εφόσον συνεχίζει και κερδίζει, να διαφοροποιήσει τα έως τώρα δεδομένα.

Πολύ καλοί ήταν οι Αουγκούστο, Αντρίγια, Νάρεϊ αλλά και ο Κωνσταντέλιας. Το πιο σημαντικό στοιχείο από το παιχνίδι του Αγρινίου ήταν πως οι παίκτες του Δικεφάλου, περιόρισαν αισθητά την απόδοση του Καρέλη. Δεν του επέτρεψαν να γίνει απειλητικός, εκτός από μία και μόνο φάση, στην οποία ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Ο Λουτσέσκου προετοίμασε πολύ καλά την ομάδα του, ζήτησε πολλά περισσότερα από τους παίκτες του, οι οποίοι έκαναν αυτά που έπρεπε και εν τέλει πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Όταν χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα και ο Παναθηναϊκός στην Νίκαια και κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, αυτό δείχνει κάτι. Το βασικό είναι να υπάρξει συνέχεια. Η ομάδα βελτιώνεται. Και αυτό είναι σημαντικό. Η άμυνα πάντως έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο ΠΑΟΚ είχε καλές επιδόσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.