Μονοί αγώνες για ΠΑΟΚ και Άρη στην Ευρώπη;

Metrosport Team11 Μαΐου 2020

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η UEFA είναι η διεξαγωγή μονών αγώνων στους προκριματικούς γύρους του Champions και Europa League.

 Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επιθυμεί να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις εντός του Αυγούστου και προσπαθεί να βρει την καλύτερη φόρμουλα για το πετύχει. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», η Ομοσπονδία εξετάζει σοβαρό το ενδεχόμενο οι προκριματικοί γύροι της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να είναι με μονούς αγώνες χωρίς ρεβάνς ώστε να μειωθεί ο χρόνος. 

Η οριστική απόφαση θα παρθεί στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στις 27 Μαϊού αλλά ο κορωνοϊός θα κρίνει το μέλλον, όπως τόνισε ο Λαρς Κρίστερ-Ολσον, πρόεδρος της οργάνωσης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων: «Όλοι θα ήθελαν να δουν να εφαρμόζεται το σύστημα των προκριματικών, αλλά τελικά ο... κορωνοϊός θα αποφασίσει».

Φυσικά, η απόφαση της Ομοσπονδίας ενδιαφέρει ΠΑΟΚ και Άρη, οι οποίοι αναμένεται να συμμετέχουν σε μια ή και στις δύο διοργανώσεις την προσεχή χρονιά. Το εάν θα λειτουργήσει προς όφελος των ομάδων θα φανεί στο χορτάρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.