«Μόνο στο σινεμά μπορούσες να δεις γκολ σαν του Μαραντόνα»

Metrosport Team09 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος και μίλησε για την καθημερινότητα στην εποχή του κορωνοϊού, τους παίκτες που τον έκαναν να αγαπήσει το ποδόσφαιρο αλλά και τους προπονητές που τον επηρέασαν στην προπονητική του καριέρα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Προσπαθώ όπως όλος ο κόσμος, το απόγευμα πηγαίνω για κανένα τρέξιμο για να ξεφεύγω. Οι παίκτες που με έκαναν να αγαπήσω το ποδόσφαιρο είναι οι Κρόιφ, Μίλερ, Κίγκαν, Κέμπες, Πλατινί. 

Είχα την τύχη να παίξω αντίπαλος με τον Μαραντόνα, αυτά που έκανα ο Μαραντόνα δύσκολα τα έβλεπες εκείνη την εποχή, μόνο στο σινεμά μπορούσες να δεις γκολ σαν του Μαραντόνα. Ο Φαν Μπάστεν ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ όλων των εποχών. 

Από την Ελλάδα μου άρεσαν οι Τριαντάφυλλος, Δεληκάρης, Κούδας, Δομάζος. Εμένα στη σύγχρονη εποχή μου αρέσουν οι γρήγοροι παίκτες, ο Ρονάλντο μπορεί να τρέξει και να καλύψει το μπακ που είχε ανέβει. Δεν μπορώ τους παίκτες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που κάνουν δύο μέρες να κατέβουν στην επίθεση. Από προπονητές που με επηρέασαν ήταν ο Λίπι, ο Γκουαρδιόλα, ο Φέργκιουσον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.