Στελέχη του Παναθηναϊκού: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ζαΐρης, Γιώργος Καστάνης

Μετά από πολύ καιρό, την περασμένη Κυριακή, η Λεωφόρος ήταν κατάμεστη και ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε sold out. Για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς ο αγώνας απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν «τελικός» αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα μείωνε τις όποιες ελπίδες για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την κατάκτηση μιας θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Που πλέον είναι και ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος.

Ο Κούρτιτς και η παρέα του, προσγείωσαν απότομα τους πράσινους. Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 3-1. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διεκδικήσει για μια ακόμη χρονιά τον τίτλο, είναι προφανές και απόλυτα κατανοητό πως οι φίλοι του δεν θέλουν να δουν πρωταθλητή τον αιώνιο αντίπαλο τους, τον Ολυμπιακό.

Και εδώ έχει αξία να καταγράψουμε την παραδοχή ανθρώπων της ομάδας αλλά και φιλάθλων μετά το τέλος του αγώνα στις σύντομες συνομιλίες που είχαν μαζί τους οι δυο απεσταλμένοι της εφημερίδας «Metrosport». Με την ολοκλήρωση του αγώνα στελέχη της πράσινης ΠΑΕ σημείωναν: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό». Με βαριά καρδιά το είπαν; Ηταν η πικρή παραδοχή που έκαναν ως αποτέλεσμα της εμφάνισης του Δικεφάλου. 

Και αυτή η παραδοχή καταγράφει τη δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ ακόμη και σε αυτό το διάστημα που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του με τον Λουτσέσκου άλλωστε να επιμένει πως η ομάδα είναι ακόμη στην αρχή. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ απέδειξε και στη Λεωφόρο πως μπορεί και θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος. Και αυτό το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.