Μόνη πρώτη η Λίβερπουλ, με ανατροπή κόντρα στη Μπράιτον

Κωστής Παναγιώτου31 Μαρτίου 2024

Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μπράιτον, στο "Άνφιλντ", ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους "κόκκινους", αλλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να βρεθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Premier League.

Με αυτή τη νίκη οι "κόκκινοι" έφτασαν τους 67 βαθμούς και πάτησαν στην κορυφή του πρωταθλήματος και πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα της Άρσεναλ (64 β.) με τη Μάνστεστερ Σίτι (63 β.), στο "Έτιχαντ", για να δουν αν θα παραμείνουν μόνοι στην πρώτη θέση. Αντίθετα η Μπράιτον (42 β.) μετά την ήττα και τη νίκη της Νιούκαστλ έπεσε στην 9η θέση.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Η Μπράιτον ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, καθώς ο Ντάνι Γουέλμπεκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (0-1), στο 2ο λεπτό του αγώνα. Στο 27' ο Λουίς Ντίας ισοφάρισε για τους "κόκκινους", με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες, με 1-1.

Από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους οι παίκτες του Κλοπ ανέβασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο 65ο λεπτό ο Μακ Άλιστερ με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Σαλάχ αμαρκάριστο στη μεγάλη περιοχή της Μπράιτον και ο Αιγύπτιος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1 για τη Λίβερπουλ.

Στο 72' ο Ντίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR. Στο 85' ο Λαλάνα έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κέλεχερ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.