Μονεμβασιώτης: Η...«τεσσάρα» από τον ΠΑΟΚ έφερε πριμ και εξώδικο στον Κλάτενμπεργκ!

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Απόλλωνα μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και την... τεσσάρα καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης και στα επόμενα της βήματα, έστειλε εξώδικο στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ πρόσφερε και πριμ νίκης στους ποδοσφαιριστές του.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, όπως έγινε γνωστό έκανε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να σταλεί το εξώδικο με την υποσημείωση ότι καθιστά υπεύθυνο τον αρχιδιαιτητή για την αγωνιστική και οικονομική ζημία που μπορεί να υποστεί μετά τις διαδοχικές - όπως υποστηρίζουν - κακές διαιτησίες. 

Το εντυπωσιακό είναι πως ο κ. Μονεμβασιώτης, παρά την μεγάλη σε έκταση ήττα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην αφήσει τους παίκτες του έτσι, καθώς θέλησε να τους ανταμείψει για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγώνα της Τούμπας, αναφέροντας χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές, «Αναγνωρίζω την προσπάθεια σας. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Σας αξίζουν συγχαρητήρια και σας περιμένει πριμ. Έχουμε καλή ομάδα, προχωράμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.