Μνηστήρες για τον Ντάνιελ Μαντσίνι

Γιώργος Στράντζαλης16 Μαρτίου 2022

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Μόνο έκπληξη δεν μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι ομάδες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους ραντάρ τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι ίσως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Άρη εντός του 2022, αναγεννημένος και με την τρομερή ποδοσφαιρική ευφυΐα που εκπέμπει στο παιχνίδι του αποτελεί κομβικό γρανάζι στην Κιτρινόμαυρη μηχανή. Απαραίτητος είτε στην προώθηση του παιχνιδιού είτε στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης, ο Μαντσίνι επιβεβαιώνει συνεχώς την αγωνιστική εξέλιξη που έχει, από το 2019 όταν και ντύθηκε στα Κιτρινόμαυρα.

Η κίνηση της ΠΑΕ Άρης πριν από μερικούς μήνες να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως τον Ιούνιο του 2024κάθε άλλο παρά τυχαία έγινε καθώς ο Αργεντινός βρίσκεται σε μία ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία (25 ετών), έχει πολύ μέλλον μπροστά του και αναμφίβολα αποτελεί για τον σύλλογο ένα περιουσιακό στοιχείο.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης μόνο κέρδος μπορεί να αποκομίσει από την περίπτωση τού Μαντσίνι, είτε αγωνιστικό είτε οικονομικό. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν υπόψη τους το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και μάλιστα, όπως αφήνουν να εννοηθεί, έχουν φτάσει ήδη προτάσεις οι οποίες και θα αξιολογηθούν στο επόμενο διάστημα. Άλλωστε δεν συντρέχει λόγος βιασύνης. Ειδικά από τη στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι σε εξέλιξη και στο πιο κρίσιμο μάλιστα σημείο της σεζόν, όπου ο Άρης διεκδικεί την παρουσία του στην Ευρώπη και την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι εξής βασικές προϋποθέσεις για να μπει η ΠΑΕ σε διαδικασία συζητήσεων για ενδεχόμενο πώλησης του Μαντσίνι. Πρώτη προϋπόθεση είναι να ξεκαθαρίσει από το CASαν η ομάδα θα έχει δικαίωμα μεταγραφών και δεύτερη, κατά πόσο θα ικανοποιηθεί από τα οικονομικά ανταλλάγματα. Σε καμία περίπτωση ο Άρης δεν σκοπεύει να… χαρίσει τον Μαντσίνι και θέλει κάποια στιγμή να εξαργυρώσει τις ανεβασμένες μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με ένα μεγάλο deal. Οι Κιτρινόμαυροι είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση ανοίξει (επίσημα) για τον Μαντσίνι – και όχι μόνο για αυτόν – αλλά επί του παρόντος δεν βιάζεται και θα περιμένει τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της σεζόν, αξιολογώντας όσο το δυνατόν καλύτερα την οποιαδήποτε πρόταση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.