Μητσοτάκης: «Το τουρκικό προξενείο έκανε προεκλογική εκστρατεία υπέρ δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2023

«Το τουρκικό προξενείο έκανε προεκλογική εκστρατεία υπερ δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί από πριν τις εκλογές.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν από τις εκλογές υπηρεσιακά. Το γραφείο του είχε ενημερωθεί. Είχε ενημερωθεί απόλυτα ότι το προξενείο έκανε προεκλογική περίοδο για δύο βουλευτές. Το μήνυμα που περάσαμε ήταν σαφές, μην τους βάλεις αυτούς τους δύο στα ψηφοδέλτια αλλά δεν μας άκουσε. 

Θα κριθεί γι' αυτό ο κ. Τσίπρας. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουν πει καμία κουβέντα. Τους ζητώ το ελάχιστο, να πουνε ότι εκπροσωπούμε τη μουσουλμαντική μειονότητα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν θα δεχτώ την εργαλειοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας από την Τουρκία. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδας» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ «πρόσθεσε πως ο φράχτης στον Έβρο θα ολοκληρωθεί».

Μητσοτάκης: «Αντίπαλός μας είναι ο εφησυχασμός»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου: «Το στοίχημα των επόμενων εκλογών είναι να τονίσουμε ότι αντίπαλός μας είναι ο εφησυχασμός. Ελπίζω ότι σε αυτές τις κάλπες θα κερδίσουμε και κάποιους που δεν μας εμπιστεύτηκαν και οι εκλογές ξεκινούν από το μηδέν αλλά δεν είμαστε σε πολιτικό κενό. 

Τον Μάιο οι πολίτες επιβράβευσαν την πολιτική της ειλικρίνειας και τιμώρησαν όσους βλέπουν κοινωνία και οικονομία μέσα από τον παραμορφωτικό φακό προηγούμενων δεκαετιών».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.