Μητσοτάκης σε Τσέφεριν: «Παρεμβαίνουμε, αλλά δεχόμαστε την ανεξαρτησία της ΕΠΟ»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο Τσέφεριν θεωρεί ότι είναι απαραίτητη μια δεύτερη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή υπάρχει εκκρεμότητα για το αυτοδιοίκητο. 

Η UEFA φαίνεται να ενοχλήθηκε και ο Τσέφεριν προτίμησε να μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί θεωρεί ότι ο Υφυπουργός ΑΘλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δεν είναι ιδιαίτερα συνεννοήσιμος. Αντίθετα, ο Γεραπετρίτης χαίρει της εκτίμησης του. 

Οι δύο άνδρες ήταν παρόντες στη συνάντηση αλλά δεν πήραν θέση σε κανένα θέμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  διαβεβαίωσε τον Τσέφεριν ότι ως κυβέρνηση «παρεμβαίνουμε αλλά δεχόμαστε την ανεξαρτησία της ΕΠΟ».

«Ξεκάθαρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει. Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός όπως αναφέρει το dikisports.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.