Μίτσελ στους παίκτες: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του, μετά την οδυνηρή ήττα από τον ΠΑΟΚ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι και να μην επιτρέψουν να υπάρχουν άλλες βαθμολογικές απώλειες, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει και πρέπει όλη στην ομάδα να το αποδεχθούν.

«Να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλες απώλειες. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την κατάσταση όπου βρισκόμαστε. Πρέπει να αντιδράσουμε και να έχουμε το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει όλοι μαζί να την αλλάξουμε την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών.

Και πρόσθεσε: «Στον κόσμο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί περνάμε τέτοια φάση. Από τον κόσμο δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα. Απ' έξω κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να βρούμε τις λύσεις. Καμιά φορά οι λύσεις είναι κρυμμένες και πρέπει να τις βρεις και να τις χρησιμοποιήσεις. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη και καλή ομάδα που 2 φορές σούταρε και έβαλε γκολ.

Όμως δεν πήραμε ούτε καν την ισοπαλία και αυτό είναι αρνητικό. Πρέπει να βρούμε τη λεπτομέρεια για να παίρνουμε τα ματς. Επιμένω πως ότι εξηγήσεις και να δίνουμε ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει. Αυτό πρέπει να το δεχθούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.