Μητέρα Τσιτσιπά: «Ο Κύργιος βγάζει τον Στέφανο εκτός εαυτού, παραβλέπει τους κανόνες»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Μια από τις μεγαλύτερες κόντρες του σύγχρονου τένις είναι η «ελληνική» μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και Νικ Κύργιου, η οποία φαίνεται να δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα για το φετινό Wimbledon. Η μητέρα του Τσιτσιπά ,Τζούλια Σαλνίκοβα, παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο του Καζακστάν, στο περιθώριο του Astana Open την προηγούμενη εβδομάδα τονίζοντας πως ο Ελληνοαυστραλός είναι ο μοναδικός τενίστας που εξοργίζει τον γιο της.

Υπενθυμίζεται πως μετά τον αποκλεισμό του από τον Κύργιο στο Wimbledon, ο Τσιτσιπάς είχε αποκαλέσει «νταή» τον αντίπαλό του, αναφέροντας πως «κάνει συνεχώς bullying στους αντιπάλους του», με τον Ελληνοαυστραλό να απαντά με γέλια, παραθέτοντας μερικές από τις στιγμές που ο αντίπαλός του έχασε την ψυχραιμία του και παρεκτράπηκε.




Η μητέρα του του Τσιτσιπά λοιπόν, στο ίδιο μοτίβο με τον γιό της, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Κύργιος παίζει «βρώμικο τένις» κάτι που προκαλεί σύγχυση στον Στέφανο κάνοντας τον να χάσει την ψυχραιμία του πράγμα που τον οδήγησε στον αποκλεισμό. Αναλυτικά οι δηλώσεις της: «Ο μοναδικός άνθρωπος, που φέρνει τον Στέφανο σε πλήρη σύγχυση, είναι ο Νικ Κύργιος. Είναι ο μοναδικός που τον βγάζει εκτός εαυτού. Στο ματς του Wimbledon, ο Κύργιος αποφάσισε να παραβλέψει τους γενικούς κανόνες του αθλητισμού. Ο αγώνας έγινε πολύ περίεργος και νευρικός, διότι έπαιζε ‘βρώμικο’ τένις. Ο Στέφανος, δεν παίζει έτσι. Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, από τη συμπεριφορά του αντιπάλου του και έχασε το ματς χωρίς να είναι χειρότερος στο court»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.