Μήνυση της Γιαννουδάκη στον Καραπαπά! Εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2021

Στην κατάθεση μήνυσης κατά του Κώστα Καραπαπά προχώρησε η Αργυρώ Γιαννουδάκη.

Η δημοσιογράφος του sdna.gr κατήγγειλε ότι στοχοποιείται από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο.

Έτσι, με μακροσκελές της μήνυμα στο Facebook, γνωστοποίησε ότι κινήθηκε νομικά κατά του «ερυθρόλευκου» παράγοντα.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Αργυρώ Γιαννουδάκη:

Είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι πατσαβούρα και δεν σας επιτρέπω κύριε Konstantinos Karapapas!

Το χθεσινό μου άρθρο γνώμης αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Φενέρμπαχτσε, ενόχλησε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά.

Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω αν το πήρε προσωπικά επειδή θεώρησε ότι θίγω τον κύριο Μαρινάκη ή προχώρησε στις αναρτήσεις οι οποίες με προσέβαλαν ως άνθρωπο και ως δημοσιογράφο κατόπιν παραγγελίας του εργοδότη του.

Σε κάθε περίπτωση ως γυναίκα και ως δημοσιογράφος θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όποια μέσα διαθέτω, ξεκαθαρίζοντας στον κύριο Καραπαπά ότι οι χαρακτηρισμοί που εξαπέλυσε προς το πρόσωπο μου προσδιορίζουν με τον πιο εμφατικό τρόπο το ποιόν και την ποιότητά του ιδίου ως: ανθρώπου, ως συναδέλφου και ως αθλητικού παράγοντα στο μεγαλύτερο σωματείο της χώρας, το οποίο δυστυχώς ντροπιάζει με τη στάση του.

Ο κύριος Καραπαπάς δεν είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού, είναι όψιμος θιασώτης του εργοδότη του, ο οποίος τον αντάμειψε πλουσιοπάροχα για για τις υπηρεσίες του αρχικά ως γραφείο Τύπου και αργότερα αναβαθμίζοντας τον ως αντιπρόεδρο. Μικρή η πιάτσα, γνωριζόμαστε και το παρελθόν δεν παραγράφεται. Οπαδός της Τσέλσι δήλωνε προ αναλήψεως των καθηκόντων του στον Ολυμπιακό!

Δημοσίως λοιπόν, μέσω του λογαριασμού του στο instagram ο κύριος Καραπαπάς με αποκάλεσε πατσαβούρα, ενώ μου έκανε και μαθήματα πατριωτισμού.

Την πατρίδα μου λοιπόν, την αγαπώ κι εγώ και στέκομαι κι εγώ προσοχή στον εθνικό ύμνο και συγκινούμαι κι εγώ με την ελληνική σημαία για την οποία οι παππούδες μου πολέμησαν ηρωικά, στο αλβανικό μέτωπο και στα βουνά της Κρήτης.

Η Κωνσταντινούπολη είναι ένας τόπος γεμάτος με την Ελλάδα, όμως σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, τις οποίες σέβεται η χώρα μου δεν μας ανήκει εδώ και αιώνες.

Είμαι δημοσιογράφος δεν την παριστάνω και ασκώ το λειτούργημα με προσήλωση και κριτήριο την αλήθεια και την ανυποχώρητη πίστη μου στην ακεραιότητα του ελεύθερου δημοσιογραφικού φρονήματος.

Αυτό με έχει κάνει γνωστή για την ακεραιότητα μου και τη μαχητικότητα μου, πλην όμως «άγνωστη» καθώς δεν έχω αποκομίσει πλουτισμό από τη δουλειά μου, αξιώματα, θέσεις ή «διευκολύνσεις» έχοντας γευτεί πολλές φορές το έρεβος την ταπείνωση της ανεργίας.

Αναφορικά δε, με τη χιουμοριστική ανάρτηση μου που αναδημοσίευσε ο κύριος Καραπαπάς να επισημάνω ότι ήταν σύνθημα που ακούστηκε στο γήπεδο της Τούμπας στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το οποίο νωρίτερα δεκάδες χιλιάδες χρήστες των social media, το είχαν κάνει όχι απλώς hashtag, αλλά ένα από τα πρώτα trend στο twitter.

Ήταν μια μορφή αντίδρασης του ψηφιακού κόσμου στις αυταρχικές πολιτικές που εφαρμόζει ο Πρωθυπουργός. Επομένως λυπάμαι αλλά ο κύριος Καραπαπάς δεν θα με «χρεώσει» με ένα σύνθημα, το οποίο το είδαμε να τρεντάρει τους τελευταίους μήνες από εκατομμύρια Έλληνες και το οποίο σαφώς αναπαρήχθη χάριν αστεϊσμού, με αφορμή την ένταση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο Δικεφάλων!

Για τους ανωτέρω λόγους υπέβαλα μήνυση εις βάρος του κυρίου Καραπαπά και εκκρεμεί εις βάρος του η αυτόφωρη διαδικασία έως τα μεσάνυκτα του Σαββάτου.

Εγώ ξέρω ότι θα το αποφύγει το αυτόφωρο, αλλά να ξέρει και εκείνος ότι στην Κρήτη που μεγάλωσα είμαι μαθημένη τις προσβολές να μην τις ανέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ!

Τέλος, εγώ δεν μιλάω εξ ονόματος κανενός, ανέκαθεν εκπροσωπούσα τον εαυτό και μόνον και αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες των όσων πρεσβεύω.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.