Μήνυμα Ιβάν: «ΠΑΟΚ αυτάρκης και στην ελίτ της Ευρώπης»

Metrosport Team05 Απριλίου 2020

Ετοιμος να βάλει μπρος το πλάνο για τον νέο ΠΑΟΚ που θα στοχεύει στην κορυφή και θα στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που έκανε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση. Αρχικά, αναλύθηκαν τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη της Λίγκας καθώς και η συνολική επικαιρότητα. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγεία των εργαζομένων στην ΠΑΕ ζητώντας να επιβεβαιωθεί ότι άπαντες παραμένουν υγιείς και τους παρέχονται οι αναγκαίες διευκολύνσεις προκειμένου να μείνουν ασφαλείς, κάτι που είχε ζητήσει εξ αρχής.

Μάλιστα, φρόντισε να στείλει και ένα μήνυμα γι' αυτή την δύσκολη περίοδο σημειώνοντας: «Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας».

Χάραξαν στρατηγική για τον νέο ΠΑΟΚ

Ακόμη, Σαββίδης και Γκαγκάτσης συζήτησαν για τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να ενισχύεται αθλητικά και εταιρικά μέχρι την επίτευξη του μεγάλου στόχου της αυτάρκειας, που είναι και το όραμα του ομογενή επιχειρηματία.

«Θέλω ένα ΠΑΟΚ πρωταθλητή και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης. Τέλος, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να κάνει τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, δίνοντας έτσι την σιγουριά σε όλους πως βρίσκεται κοντά τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.