Μιντιούρης: «Υπήρξε πέναλτι, ορθά δεν δόθηκε κάρτα στον Πούγγουρα»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2020

Πολλά ήταν τα παράπονα για τη διαιτησία στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Ο έμπειρος ρέφερι, Ναούμι Μιντιούρη, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ξεκαθαρίζοντας ότι το πέναλτι ήταν σωστό, η μπάλα ακουμπά στον ώμο του Βιεϊρίνια ενώ ορθώς δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Πούγγουρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα σφυρίγματα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Δεν χρειαζόταν τόσο φασαρία για αυτό το παιχνίδι».

Τη φάση του πέναλτι: «Έβαλα καρέ καρέ τη φάση και είδα ότι ο Ινσούα πριν φτάσει στην μπάλα βρίσκει το πόδι του Πέλκα. Το δεξί πόδι του Πέλκα βρίσκει το πόδι του Ινσούα και χάνει την ισορροπία του. Πρόσεχα καθαρά τα πόδια τους. Πρώτα βρήκε το γόνατο και μετά την μπάλα. Είμαι κατηγορηματικός σε αυτό».

Τη φάση του Βιεϊρίνια: «Βρίσκει αριστερά πάνω στον ώμο η μπάλα»

Τη φάση του Πούγγουρα: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δείχνουμε κίτρινη κάρτα όταν υπάρχει υποσχόμενη επίθεση. Δηλαδή να μπορεί η ομάδα να φύγει μπροστά. Σε αυτή τη φάση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν έδωσε κίτρινη».

Το λόγο που δεν πήγε στο VAR για να δει το πέναλτι: «Ο διαιτητής ζήτησε τη γνώμη του VAR και είδε αυτό που είδε και ο διαιτητής. Συμφώνησαν ότι υπάρχει επαφή και για αυτό δεν πήγε».

Τη χρήση του VAR: «Υπάρχει αμφισβήτηση από τους παράγοντες και τους παίκτες. Δεν είναι καλύτεροι οι ξένοι από τους Έλληνες διαιτητές. Έχουν το φόβο οι διαιτητές και για αυτό καταναλώνεται περισσότερο χρόνος στη χρήση του».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.