Μήνου: «Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (19.30) την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 18η αγωνιστική της Superleague 1. Επί τούτου μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Αντώνης Μήνου όπου και τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ένα μικρό προβάδισμα ως προς την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Στην ΑΕΚ βλέπουμε μια καινούργια φιλοσοφία όσον αφορά το τακτικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Όμως, είναι λογικό να υπάρχει ένα αβαντάζ στον ΠΑΟΚ που παίζει στην έδρα του. Είναι μια ομάδα που παρόλο που δεν έχει τους φιλάθλους της, μπορεί να κοντράρει κάθε ομάδα στην έδρα της. Έχει το πλεονέκτημα στο ντέρμπι».

Για τις αλλαγές στην ΑΕΚ με την έλευση Χιμένεθ: «Έχει μια καλύτερη συνοχή. Δεν είναι η άναρχη ομάδα που βλέπαμε πριν, ίσως υπήρχαν κάποια εσωτερικά προβλήματα που ενδεχομένως λύθηκαν τώρα. Ίσως υπήρχε μια αδιαφορία από πλευράς παικτών η οποία δεν υπάρχει τώρα. Αυτό ίσχυε και για τον ΠΑΟΚ φυσικά. Το ρόστερ του όμως είναι λίγο πιο πλήρης, η μόνη του απώλεια είναι του Γιαννούλη γιατί έπαιρνε πολλά πράγματα από την αριστερή πλευρά.  Επίσης ήρθε ο Ουάρντα ο οποίος πιστεύω πως θα προσαρμοστεί στο τακτικό κομμάτι και δεν θα αποτελεί το πρόβλημα του παρελθόντος».

Για το αν έχουμε να κάνουμε με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος κόντρα στην καλύτερη άμυνα: «Η αμυντική τακτική της ΑΕΚ έχει βελτιωθεί. Πριν έρθει ο Χιμένεθ δεχόταν 2-3 γκολ σε κάθε ματς. Σε αυτό το κομμάτι δεν φταίει μόνο η άμυνα αλλά όλη η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα αμύνεται αλλά πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις. Δεν πρέπει να πει δηλαδή πως δεν θα έχει πρόβλημα επειδή παίζει αμυντικά ο αντίπαλος».

Για την πρόβλεψη του για το ντέρμπι: «Πιο πολύ θα πήγαινα στο Χ. Μετά προς τον άσσο. Δεν βλέπω να κερδίζει η ΑΕΚ».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.