Μήνου: «Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς είναι μια χαρά, αλλού αποσκοπεί η φασαρία»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2021

Για το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και τους τερματοφύλακες του Δικεφάλου, μίλησε ο παλαίμαχος γκολκίπερ, Αντώνης Μήνου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Έχουν εναλλαγές στο ρόστερ τους και στην ενδεκάδα. Δεν έχουν συνοχή. Λόγω έδρας και επειδή έχει πιο δύσκολα προβλήματα ο ΠΑΟΚ έχει ένα παραπάνω κίνητρο. Καταλαβαίνω ότι ο ιδιοκτήτης παίρνει ανάποδες όπως φαίνεται. Αυτό θα δώσει κίνητρο και πίεση παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα που θα κερδίσει παίρνει ψυχολογία». 

Για τον Πασχαλάκη: «Είναι λίγο δύσκολο. Έχω περάσει και εγώ δύσκολα. Με αποδοκίμαζε ένα γήπεδο. Είναι δύσκολο να σε αποδοκιμάζει ο κόσμος της ομάδας σου. Δεν νομίζω ότι θα λυγίσει. Σπάει λίγο το γυαλί και είναι δύσκολο. Αν κρίνει η ομάδα ότι πρέπει να τον δώσει θα είναι καλό και για την ομάδα και για τον παίκτη. Είναι λίγο δύσκολη η ανατροπή του κλίματος. Δεν έχει να αποδείξει, εξάλλου, κάτι παραπάνω. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας αλλά ίσως το περιβάλλον δεν τον ευνοεί αυτή τη στιγμή». 

Για Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα με τους τερματοφύλακες. Είναι καλοί και οι δύο. Δεν νομίζω ότι μπορεί να βρει καλύτερους. Είναι ρίσκο. Το πρόβλημα είναι η συνοχή της άμυνας. Δηλαδή ο Ζίβκοβιτς τι μπορούσε να κάνει; Αν δεν ήταν ατυχή τα αποτελέσματα πιστεύω ότι ο Ζίβκοβιτς θα έμενε στην ιστορία με τις αποκρούσεις που έκανε με Παναθηναϊκό και Άρη. Είναι σοβαρός τερματοφύλακας. 

Συνέχισε: «Η φασαρία αυτή έχουν άλλο στόχο. Υπάρχουν άνθρωποι που μέσα από την προσπάθεια των αθλητών παίρνουν χρήματα παραπάνω. Γίνεται για να πωληθούν. Όλη αυτή η φασαρία γίνεται για να πωληθούν. Έτσι κάνουν οι μάνατζερ. Αν ήμουν στο τιμ της ομάδας θα μιλούσα με τα παιδιά και τη διοίκηση και θα προσπαθούσα να περάσω στον κόσμο ότι με το παραμικρό λάθος να μην τον κρεμάμε».

Για τις μεταγραφές Τσόλακ και Εσίτι: «Να δώσουν λόγο για το πως χάθηκαν αυτά τα λεφτά και πως ήρθε. Πρέπει να δώσουν λόγο. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Βλέπουμε έναν άνθρωπο και τον παίρνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.