Μην πάει πουθενά, εδώ να μείνει!

Αρις Νικολάκης29 Μαΐου 2021

Βαρούν το κεφάλι τους στον τοίχο. Κι αυτό Δεν σπάει. Τόσο… ξεροκέφαλοι, τόσο… χοντροκέφαλοι είναι! Προσδοκούσαν (όχι φυσικά, όλοι αλλά… οι συνήθεις ύποπτοι) πως ο ΠΑΟΚ θα γινόταν μαλλιά, κουβάρια. Δεν έγινε. Και τούτο επειδή η δράση του Ιβάν Σαββίδη κι η αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία καθορίσθηκε από την ιερά – κι ευαγγελική για τους φίλους του «δικέφαλου» - ρήση: Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κι όλους…

Αν κι ο «Τσε», μέχρι την ώρα της κατάθεσης στης σημερινής μας άποψης στη φιλόξενη τράπεζα της «Μ», κρατούσε κλειστό το στόμα του, επιμένουμε πως πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Κι αυτός χρειάζεται τον ΠΑΟΚ κι ο ΠΑΟΚ αυτόν. Θεωρούμε δε, πως έχοντας δίπλα του τον «Νέστορα» (λόγω σοβαρότητας, ταπεινοφροσύνης κι ήθους ), Κώστα Ιωσηφίδη και δεν θα βιαστεί και δε θα αποφασίσει «εν βρασμώ ψυχής». Προς κοινό όφελος!

Εξάλλου πέρα από την αγκαλιά των ΠΑΟΚτσήδων είναι ανοικτή κι η αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη. Μην τούς γυρίσει την πλάτη. Κι ας τον πότισε φαρμάκι ο Ιβάν Σαββίδης ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία τον κέρασε ροδόσταμο...

ΠΑΟΚ πάνω από όλα κι όλους, είπαμε!

Εξάλλου, να μην προσπερνούμε και την δράση του Ιβάν Σαββίδη πέρα από την «δύσκολη», όπως ομολόγησε ο ίδιος, απόφαση του. Εξηγήθηκε ντεκλαρέ! Πρόσωπο με πρόσωπο βρέθηκε με τον Πάμπλο Γκαρσία.Έκανε πέτρα την ψυχή του κι έπραξε με το μυαλό του ο «μπος» της ΠΑΕ. Δεν κρύφθηκε όπως πολλοί. Δεν έστειλε άλλον να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά όπως άλλοι. Του βγάζουμε το καπέλο γι’ αυτήν τη λεβεντιά του.

Θυμόμαστε περιπτώσεις όπως του «Καίσαρα» Σταύρου Σαράφη. Παίκτης θρύλος και «διαμάντι» άνθρωπος γεύθηκε πέρα από την αχαριστία και την αδικία παραγόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκείνων που κρυβόταν στα δύσκολα. Η σημαία αυτή ουδέποτε υπεστάλη. Παρέμεινε σε ιστό του ΠΑΟΚ και κυματίζει.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πάντως, με κεφάλι ψηλά ήρθε και με το κεφάλι ψηλότερα φεύγει. Συνάμα φεύγει και Κυπελλούχος. Είχε ψυχανεμιστεί ο «Τσε» πως κάτι έτρεχε. Αυτή ήταν κι η αιτία του ξεσπάσματος του μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, στην Τούμπα. Εν τούτοις μάζεψε τα κομμάτια του. Ετοίμασε την ομάδα του. Έδωσε τη μάχη του στον Τελικό. Και θριάμβευσε.

Οφείλει λοιπόν, στον εαυτόν του… Πέρα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος τον λατρεύει, εδώ να μείνει. Πουθενά να μην πάει. Ξεκίνησε το ταξίδι του ως προπονητής με τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ να το συνεχίσει. Λέμε εμείς…

Παρεμπιπτόντως, ρωτούν στις παρέες μας, ποιον θα επιλέγαμε εμείς. Αν κι εμείς δεν είμαστε ο… Ιβάν Σαββίδης ή ο …Πάπας (για να έχουμε το αλάθητο). Θα επιλέγαμε – εδώ όπου είχαμε φθάσει - τον Πάμπλο Γκαρσία.

Για τον ΠΑΟΚ φυσικά, η επιλογή τού «μπος» της ΠΑΕ μετρά. Κι αυτή στηρίζουν – έστω πολλοί με βαριά ψυχή όπως κι η δική του - επειδή… ΠΑΟΚ πάνω από όλα κι όλους!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.