Μην αργήσετε στον ΠΑΟΚ… Συζητήστε!

Αρις Νικολάκης26 Μαΐου 2021

Άντε, άντε σιγά να μαζεύεστε! Να… ξεμεθάτε. Δεν είναι δα κι ατελείωτο το νέκταρ από το Κύπελλο. Δεν είναι καν απύθμενο το ίδιο του Κύπελλο.

Ορθά πράττατε μέχρι τώρα. Καλά κρατούσε το πάρτι (κι έσκαγαν από το κακό τους οι οχτροί σας, που λέει ο λόγος!) αλλά…

Τώρα είναι ώρα αποφάσεων παρόντος – επιμένουμε εμείς - του μέλλοντος του ΠΑΟΚ. Όλα – βλέπετε – είναι εκ φύσης τους ρευστά. Τούτο δε, καθώς δεδομένη για τη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο είναι μόνον – ευτυχώς για τον ενιαίο ΠΑΟΚ - η ιδιοκτησία. Φυσικά κι η διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ. Και μην σκέφτεστε… Μην σπάτε το κεφάλι σας για το τι και πως το εννοούμε, με τα περί δεδομένων. Είναι πολύ απλό.

Εννοούμε σαφέστατα πως από τον Πάμπλο Γκαρσία, την κορωνίδα της πυραμίδας της ομάδας τού ΠΑΟΚ, μέχρι το τελευταίο (ιεραρχικά) στέλεχος θα καθίσουν και θα συζητήσουν με την ΠΑΕ. Και θα συμφωνήσουν για τη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο. Δίχως τούτο βέβαια, να σημαίνει, πως θα διαφωνήσουν. Ο Θεός κι οι ψυχές και των μεν και των δε, ξέρουν!

Ουδείς πάντως, σε ουδεμία περίπτωση γνωρίζει τις σκέψεις αμφότερων των πλευρών. Είναι ευκόλως εννοούμενο πως επιθυμούν σφοδρά να πλεύσουν μαζί και στη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο. Ποιος θα είναι ο πλους, ποιο θα είναι το πλήρωμα, ποιο το σκαρί και ποιο το κόστος του πλου… Θέλουν πολλή συζήτηση.

Κι είναι ώρα. Να γίνει αυτή η συζήτηση. Με ηρεμία στο μυαλό. Με γαλήνη στην ψυχή. Με σοβαρά επιχειρήματα. Και με κοινό παρονομαστή το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Με λίγα λόγια; Εδώ και τώρα να βρεθεί κοινός τόπος, για να ορισθεί η αφετηρία της μέλλουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το πάθημα της ΠΑΕ – επειδή περί… παθήματος πρόκειται – με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να γίνει μάθημα. Ο Ρουμάνος (κορυφαίος σε τίτλους στην ιστορία του ΠΑΟΚ) είχε αφήσει τον (τότε και δια της δικής του υπογραφής …) Πρωταθλητή και Κυπελλούχο στα κρύα του λουτρού με το που ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος

Ανάλογα η ΠΑΕ πρέπει, να προχωρήσει σε συζητήσεις με παίκτες οι οποίοι ανήκουν ουσιαστικά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αλλά… Θεωρητικά είναι εκτός πλάνων. Να μην μείνουν πάλι, όλα για την τελευταία στιγμή.

Με κατεπείγουσα πλέον, την ανάγκη εύρεσης τεχνικού διευθυντή. Έτσι ώστε μαζί με τον προπονητή, να καταστρώσουν πλάνα. Να τα υποβάλλουν στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Και να ξεκινήσει άμεσα η οικοδόμηση μιας νέας ομάδας…

Επιτρέψτε μας λοιπόν, να μη θεωρούμε οποιονδήποτε κι οτιδήποτε δεδομένο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως σε κάθε ομάδα… Πέραν της ιδιοκτησίας της βεβαίως, βεβαίως. Αιτία; Μα, η ιδιοκτησία αποφασίζει αφ’ εαυτή. Όλοι οι άλλοι… Όλοι ανεξαιρέτως, οι άλλοι αποφασίζουν αφού συζητήσουν με την ιδιοκτησία!

Σημασία για τον Κυπελλούχο έχει να μην παραταθούν οι πανηγυρισμοί. Να μην συνεχίσει για πολύ ο πλους στα πελάγη ευτυχίας. Να σταματήσει η κατανάλωση νέκταρ – γλυκιάς μεθυστικής δράσης - από το βαρύτιμο Τρόπαιο. Καιρός είναι να σηκώσουν τα μανίκια για τις καλύτερες αποφάσεις…

Μην αργήσετε τούτη τη φορά…Συζητήστε!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.