«Θα υπάρχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις για τον Λουτσέσκου - Τι μου λέει ο Πρίγιοβιτς για ΠΑΟΚ»

Metrosport Team31 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε γυμναστής του ΠΑΟΚ, Πέταρ Μιλκάνοβιτς και αναφέρθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου που επέστρεψε μετά από δυο χρόνια στην Τούμπα, αλλά και στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που τα σενάρια τον θέλουν να ξαναφοράει τα ασπρόμαυρα.

«Γνωρίζω τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου ερχόμενος ξανά στον ΠΑΟΚ ξέρει ότι θα υπάρχει απαίτηση να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός σύλλογος. Ο Λουτσέσκου θα πρέπει να κάνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν, αλλά και ποιοι θα έρθουν μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Ο Ραζβάν πρέπει να δει το πώς θα πάνε οι παίκτες του στο Euro. Για τους παίκτες που έπαιξαν παραπάνω είναι καλό που θα ξεκινήσει πιο αργά η προετοιμασία. Από αυτή την διαδικασία μόνο κερδισμένος θα βγει ο ΠΑΟΚ. 

Δίνεται χρόνος να δουλέψει περισσότερο ο Λουτσέσκου και να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον ΠΑΟΚ αφού από τη σεζόν που ήταν στον σύλλογο έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Είναι πρόκληση για το πώς θα οργανώσεις την προετοιμασία σου. Παλιότερα οι παίκτες καθόντουσαν περισσότερο καιρό και δεν πρόσεχαν, όμως αυτό έχει αλλάξει. Μετά το 10ημέρο πρέπει να ακολουθήσεις το πρόγραμμα της ομάδας σου και όταν αρχίσει η προετοιμασία να μην έχεις πρόβλημα στην προσαρμογή σου».

Για τα σενάρια που θέλουν τον Πρίγιοβιτς να επιστρέφει στην Τούμπα:

«Μιλάω συνεχώς μαζί του. Έχω την αίσθηση ότι ο Αλεξάνταρ θα επιστρέψει φέτος το καλοκαίρι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Βλέπω πως δουλεύει καθημερινά όλο αυτό το διάστημα. Αν περάσεις μια φορά από τον ΠΑΟΚ, γίνεσαι ΠΑΟΚ και δεν μπορείς να μην σκέφτεσαι τον ΠΑΟΚ. Αν του γίνει κρούση από τον Σαββίδη, μπορεί να διαπραγματευτεί την επιστροφή του στην Τούμπα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.