«Μίλησα με τον Μπεναλουάν, έχει τη δύναμη να βοηθήσει τον κόσμο που το έχει ανάγκη»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο επιχειρηματίας από το Ασβεστοχώρι, Πέτρος Πετρίδης, και μίλησε για τη βοήθεια που προσφέρει στον Μπεναλουάν για να μοιράζει φαγητό στους άστεγους.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη σχέση του με τον Μπεναλουάν και τη φιλανθρωπική πράξη του να μοιράσει φαγητό σε άστεγους: «Ηρθα σε επαφή με τον Μπεναλουάν μετά το ματς με τον Βόλο, του είπα πως το κατάστημά μου είναι διαθέσιμο σε ό,τι χρειαστεί. Εμείς βοηθάμε εδώ και εδώ στην περιοχή, με τα φαγητά που μας μένουν και αντί να πεταχτούν τα δίνουμε σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Το είχα μάθει πριν το ματς, μίλησα μαζί του μετά το ματς με τον Βόλο και χθες ο Μπεναλουάν ήρθε από το μαγαζί μου για να μιλήσουμε και να συνεννοηθούμε. Εγώ θα του δώσω γεύματα για 50-55 ανθρώπους. Μου είπε ο Μπεναλουάν πως είχε μιλήσει με πάνω από 60-70 άτομα μετά την πρώτη φορά που το έκανε. Μου μίλησε πως το έκανε και στο Λονδίνο αλλά εκεί υπάρχει εκμετάλλευση, στη Θεσσαλονίκη είναι πιο εύκολο και διαχειρίσιμο. O Μπεναλουάν έχει μεγαλώσει διαφορετικά και είναι πολύ ανοιχτός, ήρθε στο μαγαζί μου και ήταν πρόσχαρος με όλους. Ο Γιόχαν έχει τη δύναμη να βοηθήσει, έχει την προβολή και του αρέσει να βοηθάει πολύ. Είναι σημαντικό αυτό στην κοινωνία μας. Εμείς με τα παιδιά του μαγαζιού είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

Για την ομάδα του τον Αρη: «Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχουμε το κλασικό πρόβλημα με τηνάμυνα που πρέπει να ενισχυθεί. Ο κόσμος θα στηρίξει, το είδαμε στο φιλικό με τον Βόλο, ελπίζω να πάρουμε έναν τίτλο φέτος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.