Μιλενκόσκι: «Ο ΠΑΟΚ ήταν το πεπρωμένο μου, πριν 30 χρόνια ήταν να έρθω ως παίκτης»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τους στόχους του Δικεφάλου τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν με τους ασπρόμαυρους αποκαλύπτοντας πως πριν 30 χρόνια έφτασε κοντά να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ως παίκτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟΚ, είνια μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει την ίδια φιλοδοξία με εμένα. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε και τους πέντε τίτλους, το σημαντικότερο από όλα είναι φτιάξουμε μια ποιοτική ομάδα, η οποία θα προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο».

Για τις συζητήσεις που είχαν στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ και το παρασκήνιο: «Όντως υπήρχαν συζητήσεις και πέρυσι με τον ΠΑΟΚ, αλλά εν τέλει πήγε Ματιάσεβιτς, εγώ είχα συμβόλαιο στην Τυνησία. Στα οκτώ χρόνια που δούλευα στην Τουρκία υπήρξαν πολλές φορές που είχαμε επαφές με την ομάδα, αλλά δεν φτάναμε σε συμφωνία. Ήταν πεπρωμένο μου να αναλάβω τον ΠΑΟΚ.

Πριν από 30 χρόνια ήταν να έρθω ως παίκτης στον ΠΑΟΚ, όταν προπονητής ήταν ο Νίκος Αντωνιάδης, είχαμε συμφωνήσει με την ομάδα, αλλά έγινε κάτι στη διαδικασία της υπογραφής των συμβολαίων και τελικώς δεν ήρθα ποτέ». 

Για το ρόστερ της ομάδας και τις μεταγραφές: «Τελευταία μεταγραφή με την οποία έκλεισε το ρόστερ της ομάδας, είναι ο Ολλανδός Γιόρνα Χάις, ο οποίος είναι εξαιρετικός υποδοχέας και τον γνωρίζω. Ο Κόστα με τον οποίο ήμασταν μαζί στον Φοίνικα Σύρου, πλέον θα είμαστε μαζί και στον ΠΑΟΚ. 

Το ρόστερ είναι έτοιμο,  θα διεκδικήσει όλους τους στόχους, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Φοίνικα Σύρου. Ήδη έχω ετοιμάσει ένα πλάνο, θα γίνουν ορισμένα φιλικά παιχνίδια μετά την προετοιμασία στη Σερβία». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.