«Μιλάνε» παράδοση και εικόνα για γκολ στη Λιέγη!

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2022

Με Copa Africa, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, κανονικούς ρυθμούς σε Ελλάδα, Βέλγιο, Πορτογαλία, μικρότερες κατηγορίες σε Ισπανία, Ιταλία και φυσικά… μπάσκετ συνεχίζεται το πρόγραμμα στοιχηματικά σήμερα και το Betshow.com σας βάζει στο παιχνίδι!

Ο Γιώργος Μάντζιος ξεχωρίζει τα γκολ στην αναμέτρηση Σταντάρ Λιέγης-Μαλίν. Η εικόνα των δύο ομάδων υπόσχεται γκολ και θέαμα, αλλά και η παράδοση είναι ευνοϊκή με 10 διαδοχικά Over μεταξύ τους, που αποτελεί και επιλογή στο σημερινό Betshow.com.

Ο Γιώργος Πετρίδης εξηγεί πως είναι άλλο το Eurocup και άλλο η Basket League και δίνει το δικό του μονό αποδεκτό με ελληνικό χρώμα!

Ο Νίκος Κουλιανός εκτιμά πως στην Πορτογαλία υπάρχει ευκαιρία για… ντουμπλάρισμα νικών στην ομάδα που πήρε φόρα μετά από το μεγάλο της διπλό, ενώ ο Φώτης Πλιάκος αναμένει να… παγώσουν τα πάντα στη Βόρεια Αμερική!

Πώς και γιατί μομεντουμ και απόδοση οδηγούν… στα αριστερά σε ένα δυνατό αουτσάιντερ της Super League αναλύει στο Betshow.com ο Θανάσης Κυλώνης, ενώ ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος αναμένει «καθαρή νίκη» στον ιταλικό Βορρά στη Serie B.

Στη δική τους «μάχη» για κέρδη και ευκαιρίες οι Φρουρός και Καρτάκιας δίνουν τις επιλογές τους, ενώ και το Live Chat του Betshow.com δημιουργεί πάντα σπουδαίες επιλογές.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.