Μιχόγεβιτς: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Απριλίου 2020

Η «Μ» τις προηγούμενες μέρες μέσα από σχετικό ρεπορτάζ σας ενημέρωσε για τα δεδομένα που ισχύουν στην περίπτωση του Μιχόγεβιτς που αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Αουε. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που κάνει μια πολύ καλή σεζόν με την γερμανική ομάδα έχοντας μετρήσει πολλές συμμετοχές ως βασικός, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το αν είναι δεδομένο πως η Αουε θα κινηθεί για την απόκτηση του καλύπτοντας τη ρήτρα. 

Ο παίκτης ενημέρωσε πως αυτή την στιγμή τίποτε δεν έχει αποφασιστεί: «Αυτή τη στιγμή και λόγω της πανδημίας δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Η Αουε έχει το δικαίωμα να κάνει την κίνηση της μέχρι το τέλος του Μαΐου. Αλλά ξέρω πως δεν έχει μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και επομένως είναι μια σύνθετη κατάσταση. Θα δούμε τι θα γίνει σύντομα». 

Να θυμίσουμε ότι ο Βόσνιος που είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2018 μαζί με τον Μουλέν, είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο. Επομένως αν η Αουε δεν τον αποκτήσει, θα έχει το δικαίωμα, από τη στιγμή που θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του αφού θα μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2021.

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.