Μίχελ: «Ο Τζοβίνκο θα ανεβάσει το επίπεδο του ΠΑΟΚ - Γι' αυτό πήγα στην Ταρτάν»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Ο Λούμπος Μίχελ που ανέλαβε διευθυντής στην αρχαιότερη ομάδα της Σλοβακίας, την Ταρτάν, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την νέα του εμπειρία, αλλά και τον ΠΑΟΚ.

«Είναι ένας σύλλογος τρίτης κατηγορίας. Είναι όμως ο πιο πολιός σύλλογος στην Τσεχοσλοβακία. Έχει και ευρωπαϊκή ιστορία, καθώς έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Μένω και σπούδασα σε αυτή την πόλη και μετά την αποχώρηση του ιδιοκτήτη ήθελα να βοηθήσω. Οι μετοχές πήγαν στο Δημαρχείο και η Δήμαρχος μου ζήτησε να ενισχύσω την προσπάθεια. Όλοι μαζί καθαρίζουμε την κατάσταση για να έρθει ένας νέος επενδυτής» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν καταλυτικό που γνώριζα από διοίκηση. Η Δήμαρχος είναι γυναίκα και δεν ξέρει πολλά από ποδόσφαιρο και γι' αυτό μου ζήτησε να βοηθήσω. Το θεώρησα υποχρέωσή μου απέναντι σε μία πόλη που είναι η τρίτη μεγαλύτερη στην Σλοβακία. Αν δεν ήμασταν εκεί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να πάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, κάτι που  θα ήταν πολύ απογοητευτικό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πορεύεται χωρίς αθλητικό διευθυντή σημείωσε: «Είναι απόφαση του Σαββίδη. Η ομάδα έχει ιδιοκτήτη και έχει το δικαίωμα να πάρει την απόφαση να λειτουργεί χωρίς άτομο σε αυτό το πόστο».

Για την διαφαινόμενη μετακίνηση του Τζοβίνκο στον ΠΑΟΚ και γενικότερα για τις μεταγραφές τόνισε: «Ο Λουτσέσκου έχει μεγάλο κίνητρο να κερδίσει τον τίτλο. Θέλει να φέρει παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο και όχι που θα είναι στον πάγκο. Τέτοιος είναι ο Τζοβίνκο. Έχει παίξει στην Γιουβέντους και έδειξε την αξία του και με τον Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ. Ο Λουτσέσκου θέλει να ανεβάσει το επίπεδο του ΠΑΟΚ και να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, τα πάντα τα κρίνουν τα αποτελέσματα».

Η συνομιλία έκλεισε λέγοντας: «Εδώ και ένα μήνα δεν έχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη. Θα δω, η αλήθεια είναι ότι θέλω να έρθω να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Έχω εμβολιαστεί και πιστεύω ότι μπορώ να δω από κοντά έναν αγώνα».

Στο τέλος έστειλε ευχές σε όλους στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.