Μιχαλήτσιος: «Όπου μας έβρισκε ο Μήτρογλου σκόραρε - Να είμαστε ρεαλιστές στον Άρη...»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσιος.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη μίλησε αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι «Κιτρινόμαυροι», τον ρεαλισμό που χρειάζεται ο σύλλογος καθώς και για την μεταγραφή του Μπρούνο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά σημείωσε για τον Μπρούνο: «Ταιριάζει με τον Άρη και μπορεί να βοηθάει και στο αμυντικό κομμάτι ενώ μπορεί να αγωνιστεί στις 3 θέσεις πίσω από τον επιθετικό, θα δούμε τις ικανότητες του στο γήπεδο και μπορεί να παίξει παντού ωστόσο ο Άρης δεν πονάει σε αυτή τη θέση με τον Μπρούνο να αποτελεί μία ακόμα πρόσθετη λύση».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη: «Δεν χρειάζεται να βρίζουμε κανέναν στον Άρη, έχει πολύ καλό υλικό και είναι μέσα σε όλους τους στόχους του και πρέπει να είναι ρεαλιστές όσοι ασχολούνται με τον σύλλογο. Ένας αποκλεισμός στο κύπελλο θα είναι καταστροφή. Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο πίεσε ψηλά, οι στόπερ του πέρασαν ένα ευχάριστο πρώτο ημίχρονο και οι παίκτες του Άρη δαπάνησαν περισσότερη ενέργεια κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης θα πρέπει να βάλει περισσότερο ποσοστό κατοχής στο παιχνίδι του και να μπορεί να καθαρίσει τα παιχνίδια. Υπάρχει πρόβλημα στις στημένες φάσεις για τον Άρη καθώς υστερεί στον «αέρα», ενώ υπάρχει πρόβλημα και με τις εξόδους του τερματοφύλακα. Θα πρέπει να βοηθήσει τους παίκτες του λαμβάνοντας αυτός την κατοχή και να έχει αυτός την ηρεμία του αγώνα καθώς δεν μπορεί να παίζει στα «κόκκινα» 90 λεπτά».

Αναφορικά με τον Μήτρογλου: «Πρέπει να προσέξουν τον Μήτρογλου και νομίζω ότι ο Μάντζιος θα τον προσέξει επειδή είναι ένας καλός και έμπειρος προπονητής. Δεν θα πρέπει να τραυματιστεί καθώς μιλάμε για έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή που όπου μας έβλεπε σκόραρε απέναντι στον Άρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.