Μιχαηλίδης: “Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά και φανταστικό κλίμα στα αποδυτήρια, όλοι δίνουν το 100%”

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2024

Συνέντευξη στους: Γ. Καστάνη, Κ. Πετρωτό, Γ. Ζαΐρη


Ο Γιάννης Μιχαηλίδης πήρε μία ακόμη συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (και μάλιστα ως δεξιός στόπερ) και κατέγραψε μία πολύ καλή εμφάνιση στις Σέρρες. Στο τέλος του αγώνα μίλησε στο “metrosport.gr” για την παρουσία ως τώρα του ΠΑΟΚ στη σεζόν, την δική του απόδοση και το ενδεχόμενο σύντομα να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει: «Θα έλεγα ότι όλο αυτό είναι μια ανταμοιβή για εμάς και την δουλειά που έχουμε κάνει από την αρχή της χρόνιας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και γιατί όχι και ακόμα καλύτερα να μείνουμε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, είναι μεγάλος ο δρόμος μπροστά μας και εμείς θα πάμε βήμα-βήμα και υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για την διαφορά του ΠΑΟΚ των αγώνων με τις μικρομεσαίες ομάδες, με τον ΠΑΟΚ των ντέρμπι κι αν το συζητάνε οι παίκτες στα αποδυτήρια: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος στην πραγματικότητα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και δεν βλέπουμε αν ο αντίπαλος μας είναι μεγάλος ή μικρομεσαίος. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά κάθε μέρα στην προπόνηση για εμάς και για την δική μας βελτίωση. Για εμάς είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να κερδίσουμε ανεξαρτήτως το ποιος είναι απέναντι μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που έχουμε δείξει στα περισσότερα ματς έως τώρα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, χωρίς να παίζει ρόλο ποιος είναι ο αντίπαλος μας».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει πολύ χωρίς να πατάει γκάζι: «Μπορεί να φαίνεται έτσι σε αυτούς που είναι από έξω, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Εμείς πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας και στην προπόνηση και στον αγώνα για να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν μπορώ να πω ότι πάμε... χαλαρά ή κάτι τέτοιο. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ο στόχος μας είναι να είμαστε ολοένα και καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα, να δίνουμε το 100% σε όλους τους τομείς και να συνεχίζουμε με θετικά αποτελέσματα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μέχρι στιγμής 19 παίκτες με 1000+ λεπτά συμμετοχής: «Απ’ ότι καταλαβαίνετε και από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιος παίκτης βασικός και κάποιος παίκτης που είναι αναπληρωματικός. Όποιος μπαίνει να παίξει δίνει το καλύτερο που μπορεί και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο μέσω των αποτελεσμάτων. Ο καθένας δουλεύει τόσο για την ομάδα όσο και για τον εαυτό του γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και όλοι θέλουν να παίξουν. Όσον αφορά τα αποδυτήρια υπάρχει ένα φανταστικό κλίμα ανάμεσα μας και είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και εκτός γηπέδου».

Για τα εγκώμια του Λουτσέσκου για αυτόν: «Σίγουρα είναι ωραίο να ακούς εγκωμιαστικά σχόλια από τον προπονητή σου. Δουλεύω και δούλεψα πάρα πολύ, γιατί είχα και μια ατυχή στιγμή με τον τραυματισμό μου που άφησε πολύ καιρό έξω. Έχω ένα προσωπικό - οικογενειακό πρόβλημα το τελευταίο διάστημα αλλά το έχω αφήσει στην άκρη γιατί πάνω από όλα είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα ξεχνάμε όλα και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα».

Για ένα πιθανό νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι του 2025, δεν ξέρω πως μπορεί να εξελιχθεί το μέλλον αλλά λογικά θα πάνε όλα καλά. Αυτό που θέλω να κάνω εγώ είναι να απολαμβάνω την κάθε μέρα, το κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για τον ανταγωνισμό στην κορυφή του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει τέτοια κατάσταση αλλά φέτος είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατά παιχνίδια και αυτό φαίνεται κάθε αγωνιστική. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους αλλά όπως είπα και πριν βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο πρωτάθλημα, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας μέχρι το φινάλε της σεζόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.