Μιχαηλίδης: «Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός»

Γιώργος Ζαΐρης06 Μαΐου 2021

Για την πορεία του ΠΑΟΚ την φετινή περίοδο, την αλλαγή σχηματισμού και τον τελικό Κυπέλλου μίλησε στο Metrosport.gr ο Γιάννης Μιχαηλίδης. «Δεν λέει κάτι ότι έχουμε κερδίσει αρκετές φορές την ΑΕΚ. Είμαστε πολύ καλά αυτή την περίοδο. Φαίνεται και από τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και από τα αποτελέσματα που έρχονται συνεχώς» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχει κούραση. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός, όπως λέει και ο προπονητής μας. Είναι κίνητρο κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο εύκολο ή δύσκολο».

Για την πρόκληση του τελικού Κυπέλλου υπογράμμισε: «Εμείς το βλέπουμε ματς με ματς. Τα βλέπουμε όλα σαν τελικούς. Για εμάς όλα είναι ίδια, απλά εκείνος είναι... πραγματικός τελικός».

Για την αλλαγή σχηματισμού: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακή η πορεία. Υπάρχουν, απλώς, σκαμπανεβάσαμτα. Δουλέψαμε πολύ και με τον καινούργιο προπονητή και με τον προηγούμενο και σιγά σιγά φαίνονται τα αποτελέσματα. 

Αλλάξαμε σχηματισμό, τον ξέραμε από τον προηγούμενο προπονητή. Μας βοήθησε πολύ στα αμυντικά μας καθήκοντα, ήρθαν και τα γκολ μπροστά και μπορώ να πω ότι μας βοήθησε».

Για την προσωπική του απόδοση: «Είναι από τις πρώτες χρονιές μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Παίρνω εμπειρίες. Δεν είναι πρόβλημα αν παίζω η δεν παίζω, εγώ δουλεύω καθημερινά για τον εαυτό μου και όταν μου δίνεται η ευκαιρία είμαι εκεί. Με το προηγούμενο σύστημα είχα πολλά παιχνίδια, ήρθε ο νέος προπονητής, το άλλαξε, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Παίζει όποιος δικαιούται να παίζει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.