«Δουλεύω σκληρά, τεράστια εμπειρία να είμαι με την πρώτη ομάδα»

Γιώργος Ζαΐρης19 Ιουνίου 2020

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στο PAOK TV για την κατάκτηση των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων από την Κ19 του Δικεφάλου, της οποίας παραμένει αρχηγός. Μίλησε όμως και για την πρώτη ομάδα και την ευκαιρία που δίνεται σε παιδιά των Ακαδημιών να παίξουν από τη στιγμή που το μπάτζετ μειώνεται. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Πρωταθλήματιος από την Κ19 όπου ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός της: "Νιώθω περήφανος για τα τρία συνεχόμενα Πρωταθλήματα. Νιώθω περήφανος για τα δυο συνεχόμενα αήττητα Πρωταθλήματα και για τους συμπαίκτες μου και για το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Η δουλειά συνεχίζεται, οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι και είναι οι τίτλοι και αυτό θα γίνει μέσα από την καθημερινή προσπάθεια".

Για το ότι ο ίδιος πλέον λογίζεται μόνιμο στέλεχος της πρώτης ομάδας: "Είαι πολύ δύσκολη η μετάβαση από τις Υποδομές στην πρώτη ομάδα. Αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να δουλεύω σκληρά. Για μένα είναι τεράστια εμπειρία να προπονούμαι καθημερινά με ποδοσφαιριστές που έχουν τεράστια εμπειρία και πολλές παραστάσεις. Είναι σημαντικό για μένα να δουλεύω μαζί τους".
Μίλησε και για την ευκαιρία που δίνεται λόγω της πανδημίας, οι ομάδες να επενδύσουν στα δικά τους παιδιά: "Αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο. Επειδή το μπάτζετ μειώνεται νομίζω ότι είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες να στηρίξουν παιδιά των Ακαδημιών και αυτό περιμένω να γίνει".
Αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΟΦΗ: "Εχουμε να κερδίσουμε δυο αγωνιστικές και η νίκη είναι μονόδρομος. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι για τη νίκη".
Τέλος ρωτήθηκε για το τι τον συμβουλεύει καθημερινά ο Φερέιρα: "Να ειμαι ο εαυτός μου και να δουλεύω σκληρά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.