Μιχάι: «Ο τελικός είναι τελικός και θα πάμε να κερδίσουμε»

Metrosport Team02 Μαΐου 2022

Στην ισοπαλία με την ΑΕΚ, αλλά και τον τελικό κυπέλλου έκανε αναφορά ο Ενέα Μιχάι μετά το φινάλε του αγώνα με την Ενωση στην Τούμπα μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Συγκεκριμένα ο νεαρός σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ τόνισε: 

«Δεν μπορώ αν πω ότι ο μήνας ξεκίνησε ιδανικά, αλλά με τόσα νέα πρόσωπα που είχαμε στην 11άδα, δεν είναι εύκολο να βρεις χημεία. Πάντως θεωρώ πως αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήμασταν εμείς. Η ΑΕΚ είχε μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς αφού δεν είναι μυστικό ότι εμείς έχουμε ως προτεραιότητα τον τελικό του Κυπέλλου, όμως κοιτάμε σοβαρά κάθε παιχνίδι. Περίμενα αυτή τη μορφή του παιχνιδιού, με την ΑΕΚ να μένει πίσω και να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Πέτυχε το γκολ, εμείς απαντήσαμε γρήγορα αλλά το γκολ ακυρώθηκε. 

Στη συνέχεια σκοράραμε, είχαμε και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι στη φετινή χρονιά έχουμε δείξει ότι όλα τα παιδιά βοηθάνε στο μέγιστο όποτε χρειαστεί. Στον τελικό δεν υπάρχει θέμα δυνάμεων, ο τελικός είναι τελικός και θα πάμε σε αυτόν για να κερδίσουμε. Είπα στον Ολιβέιρα στα αποδυτήρια ότι έκανε ένα εξαιρετικό τελείωμα, απλά ήταν άτυχος. Είχε φοβερή ηρεμία στην προσπάθεια του, δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου άλλος φορ που μπορεί να πλασάρει με τέτοια ηρεμία. Είναι παίκτης κλάσης και θα μας βοηθήσει πολύ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.