Μιχάι: Αυτός είναι ο παίκτης που τον παρακίνησε να πάει στην Φαμαλικάο

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Ο Μιχάι πέρασε την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ, οι συναθλητές του όμως πέρα από το «αντίο» του έδωσαν και σημαντικές... συμβουλές.

Ο Ενέα Μιχάι αποτελεί παίκτη της Φαμαλικάο εδώ και λίγες ημέρες, με τον Αλβανό στόπερ να αποκαλύπτει πως είχε συζητήσει για την μεταγραφή του με τον Νέλσον Ολιβέιρα καθώς και όσα τον είχε συμβουλεύσει.

Την καριέρα του στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Φαμαλικάο θα συνεχίσει ο Ενέα Μιχάι, που υπόγραψε συμβόλαιο τριετές διάρκειας με τον σύλλογο.

Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ κατά τις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τον τρόπο που τον προσέγγισε η ομάδα, ενώ τόνισε πως ο άλλοτε συμπαίκτης του, Νέλσον Ολιβέιρα, του είπε πως πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία για τον ίδιο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Όταν μου έκαναν την πρόταση να έρθω στη Φαμαλικάο, μίλησα με τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και συνειδητοποίησα ότι είχαν πολύ καλή άποψη για μένα. Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο και επιθετικό αμυντικό, που προσπαθεί πάντα να διαβάζει εγκαίρως το παιχνίδι. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την καθημερινή δουλειά.

Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα μου είπε καλά πράγματα για τον σύλλογο και πως θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.