Μια ζωή άθλιοι, ιερόσυλοι αλλά και εθνικά επικίνδυνοι

Δημήτρης Μπούζας26 Ιανουαρίου 2020

Δεν έχουν το Θεό τους! Η απεχθέστατη αλαζονεία τους (όντας κράτος εν κράτει) τους οδηγεί σε κυνικές συμπεριφορές που προκαλούν δέος και τρόμο, πέρα βέβαια από την οργή και την διάθεση των πανελλήνων να τους φτύσουν κατάμουτρα. Αναφερόμαστε όπως αντιλαμβάνεστε στους «άθλιους του Πειραιά», στη συγκεκριμένη χαλασμένη φάρα του μεγάλου λιμανιού με τους άφρονες και αφηνιασμένους εκπροσώπους της, οι οποίοι δεν διστάζουν προκειμένου να ικανοποιήσουν τα κτηνώδη και ποταπά κίνητρα τους. 

Σε αυτούς που ατάραχοι και αδίστακτοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν και να «υιοθετούν» σαν οπαδικό τους ύμνο το μισερό, διχαστικό και ακραία προσβλητικό και αντεθνικό «Βού...βού… Βούλγαροι». Ακόμη και σήμερα που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει μεγάλους κινδύνους με κρίσιμες καταστάσεις και τεράστια προβλήματα μετέρχονται τα πάντα. Τα οποία για να αντιμετωπιστούν απαιτούν όσο ποτέ άλλοτε εθνική ενότητα και ομοψυχία. Καθυβρίζοντας λοιπόν τους Μακεδόνες δεκαετίες ολόκληρες θρασύτατα και απροσχημάτιστα, αλλά και ανεμπόδιστα (μόλις πρόσφατα το αντεθνικό ξέρασμα ηχούσε ενορχηστρωμένα από τον ιδιωτικό στρατό του στο κολαστήριο) δεν είχαν τίποτε να φοβηθούν και κανένα λόγο να προχωρήσουν σε μια νέα βάναυση πρόκληση και εθνική ιεροσυλία.

Μετά την αμφισβήτηση της ελληνικότητας των Μακεδόνων, ήρθε η αντίστοιχη των Ελλήνων του Πόντου!!!Δεύτερο χτύπημα των… ελληναράδων του Πειραιά οι οποίοι προφανώς, όχι απλά δρουν επικίνδυνα, αντεθνικά και διχαστικά, αλλά η ακατανόητη αλαζονεία τους, τους οδηγεί σε εγκληματικές ενέργειες ανυπολόγιστου κοινωνικού κι εθνικού κόστους. Αυτό βέβαια το επιβεβαιώνει και μια σκληρή πραγματικότητα: Ότι αισθάνονται ανέγγιχτοι και υπεράνω όλων. Δυστυχώς αυτή είναι η μεγάλη και πολύ σκληρή αλήθεια την οποία δεν εννοούν να την συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνόντες. 

Η τελευταία ανακοίνωση των... ελληναράδων του Πειραιά για το Σαββίδη είναι κάτι παραπάνω από μια βάναυση προσβολή των ιερών και οσίων του ποντιακού ελληνισμού. Οι «άθλιοι του Πειραιά» για δεύτερη φορά μετά τα αντεθνικά ξεράσματα τους για τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες, επιχειρούν να πλήξουν την ενότητα του ελληνισμού, βυσσοδομώντας και απαξιώνοντας τους Έλληνες Ποντίους και τις θυσίες του. Άξιος ο μισθός τους!!!

ΥΓ1: Επιτέλους ο επίσημος ΠΑΟΚ αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να αντιμετωπίσει πλέον δυναμικά κι επιθετικά τους αλητήριους του λιμανιού. Ήταν κάτι που επίμονα εδώ και πολύ καιρό το ζητούσαμε.

ΥΓ2: Συνεχίζεται η δράση του γραφικού (;) ερυθρόλευκου αυτοφωράκια. Η ακατανόητη συμπεριφορά του κόντρα σε όσα έχουν συμφωνηθεί στη σύσκεψη – φιάσκο, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι τα ερυθρόλευκα σκουπίδια και ράκη που διακινούνται ελεύθερα στα πρόθυμα ΜΜΕ του λεκανοπεδίου θα συνεχίσουν να στοιβάζονται μερικές φορές και τις αυλές μας.

ΥΓ3: Συνεχίζοντας και το μοιρολόγι και τη βρώμικη προπαγάνδα η χαλασμένη πειραιώτικη φάρα, επιστράτευσε το πρόβλημα που προκλήθηκε στο VAR στη Λαμία και παρά τη διαβεβαίωση των υπευθύνων ότι υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και ότι όλα τα υπόλοιπα ήταν ομαλά και έγκυρα, ανέβασε τους τόνους με το καθιερωμένο μπούλινγκ, προκειμένου να δημιουργήσει ομιχλώδεις συνθήκες στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.