Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν…

Νίκος Κουλιανός06 Ιουνίου 2020

Στην Γερμανία βρισκόμαστε 5 στροφές πριν το φινάλε και όλα δείχνουν ότι η Μπάγερν θα βάλει στη συλλογή της ακόμα μια σαλατιέρα. Οι Βαυαροί δίνουν στο Λεβερκούζεν το πιο δύσκολο παιχνίδι τους, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και αν φύγουν με το τρίποντο και από εκεί, δικαιολογημένα θα αρχίσουν πρόωρα πανηγύρια.

Μπαλίτσα όμως έχουμε πλέον σε πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μέσα σ αυτά και το δικό μας ,όπου τα βλέμματα δικαιολογημένα στρέφονται στη Τούμπα. Στοιχηματικά ωστόσο η δυνατή μας επιλογή έρχεται από το Πανιώνιος – Βόλος, όπου το κίνητρο είναι μονόπλευρο και ο άσος οριακά στα δύο φράγκα είναι αποδεκτός. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς που ξεχωρίσαμε.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΜΑΪΝΤΣ: Με δύο κολλητά διπλά η Άιντραχτ ξέφυγε οριστικά από την μάχη της ουράς και μπορεί πλέον να παίζει χωρίς άγχος και πίεση μέχρι το φινάλε. Το κλίμα είναι καλό και επιθετική γραμμή της ομάδας παίζει επιτέλους σύμφωνα με την αξία της. Απέναντι στη Μάιντς έχει καλή παράδοση και περιμένουμε με κεκτημένη ταχύτητα να τριτώσει το καλό. Ο άσος συνδυαστικά με over, αξίζει της προσοχής μας.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ: Η τελευταία δύσκολη στάση είναι αυτή για την Μπάγερν, που δείχνει ασταμάτητη μετά την διακοπή. Οι Βαυαροί έχουν βρει ρυθμό, παίζουν με τον αέρα της μεγάλης ομάδας και σκοράρουν κατά ριπάς. Καλό ματς περιμένουμε και από την Λεβερκούζεν που έβγαλε χαρακτήρα και πήρε μεγάλο διπλό στο Φράιμπουργκ που την κρατάνε σε τροχιά Champions League. Περιμένω καλό ματς ανάμεσα σε δύο φύση επιθετικές ομάδες. Βασική μας επιλογή το over 3,5!

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Η Χόφενχαϊμ ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που έπαιζαν για μεγάλο διάστημα πολύ πιο κάτω από την πραγματική της δυναμική. Η αλλαγή προπονητή στην διάρκεια της διακοπής βοήθησε αισθητά ν αλλάξει το κλίμα και πλέον η Χόφενχαϊμ δείχνει να ελέγχει ξεκάθαρα την κούρσα για το ερχόμενο Europa League. Θα της δώσουμε προβάδισμα και με την Φορτούνα, που δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων, ειδικά στην έδρα της. Πιο συντηρητικά κρατάμε το 2 dnb.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΕΡΤΑ: Ξαφνικά έχουμε μεγάλο ματς στη Βεστφαλία καθώς η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Χέρτα. Οι Βερολινέζοι με τον Λαμπαντία στο τιμόνι είναι αήττητοι, παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αν συνεχίσουν σ αυτούς τους ρυθμούς η Ευρώπη τους περιμένει. Η Ντόρτμουντ ενισχύεται λογικά με την επιστροφή του Χάλαντ και στόχος της περισσότερο είναι να κρατηθεί στη δεύτερη θέση, παρά να χτυπήσει τον τίτλο. Πρώτη μας σκέψη το g/g & over.

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ: Τρίτωσε το καλό για την Λίμπερετς, που δείχνει ότι σε εξαιρετική κατάσταση μετά την διακοπή. Στόχος της σφραγίσει την 3η θέση ενόψει των πλέι οφ. Στον αντίποδα η Μλάντα δείχνει αγνώριστη, δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και πηγαίνει σε μια έδρα που αγνοεί την νίκη την τελευταία δεκαετία. Ο άσος μαζί με το over, έχει στοιχηματική αξία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.