Μια συνέντευξη-προσγείωση, ο Ραζβάν απέφυγε τις υπερβολές

Δημήτρης Μπούζας05 Ιουνίου 2021

Οι ερωτήσεις (σοβαρές και ασόβαρες) ήταν πολλές και έδωσαν την ευκαιρία μέσα από τις απαντήσεις που δόθηκαν, να σχηματιστεί μια πρώτη αλλά ευκρινέστατη κατά την ταπεινή μου άποψη εικόνα του περιγράμματος του πλάνου, αλλά και της φιλοσοφίας των προθέσεων του Ρουμάνου κόουτς. 

Ο Λουτσέσκου δεν απέφυγε να απαντήσει και μάλιστα χωρίς κανέναν ενδοιασμό και στην κατά κόρον επαναληπτικά και ενοχλητικά διατυπωμένη μερικές φορές ερώτηση, που αφορούσε την αιτία της αποχώρησης του μετά από μια θριαμβευτική χρονιά. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι η συγκεκριμένη ερώτηση κατά κάποιον τρόπο εξέθετε τους εκπροσώπους του Τύπου (για έλλειμμα ενημέρωσης του κόσμου), οι οποίοι επί δύο χρόνια δεν φρόντισαν να ρίξουν φως ως όφειλαν και να εξυχνιάσουν πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Κάτι το οποίο θα μπορούσε να εκληφθεί και σαν αδυναμία ή και αδιαφορία από μέρους τους. Είναι αλήθεια ότι δεν το πλησίασαν γιατί προφανώς έκανε «τζιζ». Έτσι, έμεινε αφώτιστο με κάποιες λίγες διαρροές οι οποίες και αυτές διακινήθηκαν με διακριτικότητα. Και επ΄ αυτού λοιπόν δόθηκαν εξηγήσεις από τον Ρουμάνο τεχνικό. 

Ο τελευταίος χθες προχώρησε επίσης μεθοδευμένα πιστεύω στο να προϊδεάσει τον κόσμο και να τον προσγειώσει σε ένα ρεαλιστικό προσανατολισμό, ο οποίος δεν είχε σχέση με τα όσα περίμεναν οι ΠΑΟΚτσήδες και τα οποία κατά την άποψη τους ήταν αναγκαίο να γίνουν για να καταστεί ο ΠΑΟΚ πανίσχυρος. Η μεγάλη προσδοκία μιας ριζικής αναμόρφωσης και ενίσχυσης του ρόστερ με τις αναφορές σε 6 έως 7 μεταγραφές από το πάνω ράφι, μάλλον έκλεισε τον κύκλο της με την κατηγορηματική (σχεδόν) δήλωση του Ραζβάν ότι θα πορευτεί ο δικέφαλος μεταγραφικά με δύο έως τρεις προσθήκες. 

Ο Λουτσέσκου τοποθετήθηκε νομοτελειακά θα έλεγα χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά το μότο «η φιλοσοφία μου είναι» για όλους και για όλα. Ξεκαθάρισε πως δεν τον εδιαφέρει η ηλικία αλλά η ποδοσφαιρική αξία και ικανότητα των παικτών. Απάντησε σε ερωτήσεις που είχαν σχέση με την παραμονή ή όχι του Ελ Καντουρί και του Μπίσεσβαρ, μένοντας αποκλειστικά στις καλές απόψεις που είχε και για τους δύο παίκτες. 

Με αφορμή τον Τζόλη και την διαχείριση των νέων παικτών είπε χωρίς να αμφισβητήσει το ταλέντο και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Τζόλης στην ομάδα, ότι οι νέοι πρέπει να δουλέψουν και να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να αντικαταστήσουν έναν έμπειρο βασικό ανεξαρτήτου ηλικίας παίκτη. Η διαδικασία ως εκ τούτου της προώθησης τους, θα περάσει μέσα από τη γενική φιλοσοφία και το κλίμα της κυριαρχίας, που είναι ο βασικός μας στόχος. 

Τέλος το πρωτάθλημα και η καλή πορεία στην Ευρώπη υπογράμμισε ότι αποτελούν τους αυτονόητους στόχους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.