Μια στάση πριν το μεγάλο ραντεβού για Άρη

Metrosport Team20 Ιουνίου 2020

Τέσσερις ημέρες απομένουν για το σημαντικότερο ραντεβού του Άρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Την Τετάρτη (24/6) οι «κιτρινόμαυροι» θα κοντραριστούν με την ΑΕΚ και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου αλλά τώρα προέχει το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα. 

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν το δεύτερο εντός έδρας τρίποντο ενώ η Ένωση θα αναζητήσει το διπλό αφού η 2η θέση είναι ακόμη ανοιχτή. 

Ο Μίκαελ Ένινγκ αναμένεται να κάνει αλλαγές. Η απουσία του Κόρχουτ, ο οποίος δεν βρίσκεται στην αποστολή λόγω προβλήµατος στο πόδι πιθανότητα θα φέρει τον Σόουζα στο αρχικό σχήμα. Ο Μαντσίνι προβάρει τη φανέλα του βασικού αλλά αποτελεί ερωτηματικό για το εάν θα πάρει τη θέση του Ιντέγε ή του Λάρσον.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά πιθανότατα με δύο αλλαγές. Θα αντικαταστήσει τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα, με τον Σβάρνα ενώ θα δώσει και θέση βασικού στον Βέρντε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.