Μια γροθιά οι παίκτες της Δόξας Ασσήρου

Χρήστος Λιάπης02 Ιουνίου 2020

Εντυπωσιακή ήταν η πορεία της Δόξας Ασσήρου στο φετινό Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Αν και άρχισε με -5 βαθμούς κατάφερε την 10η αγωνιστική να πατήσει για πρώτη φορά στην πρώτη θέση την οποία δεν εγκατέλειψε μέχρι το σταμάτημα των Πρωταθλημάτων. Ποδοσφαιριστές της ομάδας για την κατάκτηση της πρωτιάς στον Παύλο Τσούλη τόνισαν:

Αστεριάδης Γιώργος (επιθετικός): Αν και η ομάδα ξεκίνησε με το -5 από πέρσι, εμείς δουλέψαμε σκληρά και γρήγορα ανατρέψαμε την εις βάρος μας κατάσταση φθάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι και τη στιγμή που σταμάτησε το πρωτάθλημα λόγω του ιού. Ήμασταν μια συμπαγής ομάδα και αυτό φάνηκε με την απόδοση μας είτε σε ότι έχει να κάνει με τις νίκες μας, είτε το οτι είχαμε την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει αυτο το πρωτάθλημα και η άνοδος ενός ιστορικού σωματείου όπως είναι η Δόξα Ασσήρου.

Παίκτες, διοίκηση ,προπονητές και κόσμος γίναμε μια γροθιά με αποτέλεσμα να ειμαστε η ομάδα φόβος του ομίλου μας. Εγώ προσωπικά θελω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου ξεχωριστά ,τη διοίκηση που ήταν συνέχεια διπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν και τον κόσμο που μας χειροκροτούσε σε κάθε αγώνα. Είναι μια όμορφη στιγμή που στο τέλος ανταμείβονται οι κόποι μας και κατι που θα θυμάμαι για πάντα» .

Μουσιαρης Άγγελος (μεσοεπιθετικος): «Αρχικά ξέραμε εμείς και όλος ο όμιλος μας ότι μπαίναμε σαν φαβορί για τον τίτλο ακόμα και με το -5. Το ρόστερ της Ασσήρου δεν ήταν για την Β κατηγορία και αυτό το αποδεικνύαμε σε κάθε αγώνα. Ήταν δύσκολο να καλύψουμε την ποινή των -5 γρήγορα και να βρεθούμε στην 1η θέση της βαθμολογίας πριν ακόμα έρθει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών αλλά το πετύχαμε και αυτό με ένα οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός γηπέδου, με δουλειά στη προπόνηση και με τους δύο προπονητές που είχαμε αυτή τη χρονιά. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την Άσσηρο στη 1η θέση ακόμα και αν αυτό ήρθε πολύ νωρίς και αναπάντεχα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ήταν και δίκαιο καθώς αποδείξαμε σε όλη τη σεζόν πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου».

Κολοκας Γιώργος (μεσοεπιθετικος): «Ξεκινήσαμε την χρονιά με -5 παρ όλα αυτά καταφέραμε από τον πρώτο κιόλας γύρο να βρεθούμε στην πρώτη θέση, όλα αυτά όμως ήταν φυσιολογικά καθώς η διοίκηση μετά τις περσινές αναποδιές φρόντισε να διαμορφώσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ έτσι ώστε ή ομάδα να διασφαλίσει την άνοδο. Εμείς οι παίκτες ήμασταν σίγουροι καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και ήρθε δίκαια ήρθε σε έναν όμιλο με αρκετά καλές ομάδες, δύσκολες έδρες και με πολύ ιδιαίτερα γήπεδα. Η Άσσηρος είναι ένα χωριό με μεγάλη δυναμική που δεν νοείται να αγωνίζεται στην β κατηγορία. Τέλος εύχομαι η νέα χρονιά να είναι κανονική χωρίς απρόοπτα και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Καφές: «Υπήρχε χημεία»

Ο αμυντικός της Δόξας Ασσήρου Θωμάς Καφές για την επιστροφή στην Α’ κατηγορία επισήμανε: «Το καλοκαίρι του 2019 πολλά καλά ονόματα ακούγονταν για να συμπληρώσουν ένα ροστερ που την προηγούμενη χρονιά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το στόχο του στις λεπτομέρειες και τελικά αυτά που ακουγόταν όλο το καλοκαίρι έγινε πραγματικότητα. Δημιουργήθηκε ένα πλήρες ροστερ που μπορούσε να πρωταγωνιστήσει όχι στην Β αλλά στην Α κατηγορία σίγουρα. Το μόνο που έμενε πλέον ήταν η ομάδα να βρει την σωστή χημεία. Κάτι που δεν άργησε καθόλου και αυτό φάνηκε στο πόσο γρήγορα κάλυψε την τιμωρία του -5 και έφτασε στην κορυφή μέσα σε λίγες αγωνιστικές όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος. Ένα τέλος όπου είναι η αρχή για τα επόμενα χρόνια στο να έρθει στο προσκήνιο με πρωταγωνιστικό ρόλο η Δόξα Ασσήρου .. Το μέλλον πλέον είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της και στα χέρια της διοίκησής της»

Αγαπητός Θάνος: (Αμυντικός): Όπως όλοι γνωρίζουμε η  Άσσηρος ξεκίνησε με -5 στο πρωτάθλημα, με έναν μόνο στόχο, το πρωτάθλημα. Ενα δύσκολο έργο, ένα κατόρθωμα με λίγα λόγια κάνοντας το αδύνατο δυνατό με ένα πολύ δυναμικό και ποιοτικό ρόστερ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.