Μια ανατροπή για αρχή

Θανάσης Κυλώνης06 Ιουνίου 2020

Αυτό το Σ/Κ είναι η σειρά των ελληνικών ομάδων να επιστρέψουν στα γήπεδα μετά την διακοπή του κορωνοϊού, με την πρεμιέρα των πλέι οφ και πλέι αουτ να είναι το… new entry στο κουπόνι. Δεν μπορούμε να μαντέψουμε την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι παίκτες, συνεπώς τα ελληνικά παιχνίδια δεν επιδέχονται σοβαρής στοιχηματικής ανάλυσης ακόμα. Ο,τι και να παίξει κανείς, στα… τυφλά θα είναι ουσιαστικά.

Προσωπικά θα κάνω μόνο ένα fun bet, στον αγώνα της Νέας Σμύρνης όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο ουσιαστικά. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον χαλαρό βαθμολογικά ΝΠΣ Βόλο, με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο που θα αυξήσει τις ελπίδες σωτηρίας του. Κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων ο Αχιλλέας Μπέος (… δεν θέλω κακεντρεχή σχόλια), θα ρισκάρω κάτι ψιλά στην ανατροπή από 2 ημίχρονο σε 1 τελικό (από 26.00 μέχρι 32.00 πληρώνει), όπως ακριβώς είχε συμβεί στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Βόλο το Δεκέμβριο.

Στη Γερμανία, τα διπλά κάνουν… πάρτι μετά την επανέναρξη. Αυτό της Χόφενχαϊμ σήμερα στο Ντίσελντορφ κοντά στο 2.50 έχει λογική, καθώς μιλάμε για ομάδα πολύ πιο επικίνδυνη εκτός έδρας, που έρχεται από δυο κολλητές νίκες που την έβαλαν για τα καλά στο κυνήγι της Ευρώπης και αντιμετωπίζει μια Φορτούνα που είναι απολύτως στα μέτρα της. Από άσους, ο μοναδικός που αξίζει προτίμησης στο 2.00+ είναι αυτός της Αϊντραχτ, η οποία «ξύπνησε» για τα καλά και με νέα νίκη επί της ντεφορμέ γειτόνισσας Μάιντζ ξενοιάζει οριστικά με την παραμονή της. Οσοι θέλετε μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, τόσο η Μπάγερν στο Λεβερκούζεν όσο και η Ντόρτμουντ με τη φορμαρισμένη Χέρτα σηκώνουν κόντρα.

Στα αυριανά, ισοπαλία που δεν θα χαλάσει κανέναν κατ’ εμέ, έχουμε στο Ουνιόν – Σάλκε. Οι δύο πιο ντεφορμέ ομάδες της Μπουντεσλίγκα, αμφότερες έχουν μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, το Χ είναι το πιο καλοπληρωμένο από τα τρία σημεία, αξίζει νομίζω το ρίσκο. Ματς που υπόσχεται πολλά γκολ το Αουγκσμπουργκ - Κολωνία, κρατάω το G/G & Over κοντά στο 2.00.

Στην Αυστρία τέλος, θα κυνηγήσω το σενάριο να παραβιαστεί για πρώτη φορά μετά την επανέναρξη η εστία της Ζάλτσμπουργκ. Παίζει στην Χάρτμπεργκ που έβγαλε μεγάλο διπλό στη Λίντσερ μεσοβδόμαδα, το G/G πληρώνει πάνω από 1.80, δεν είναι κακό.

Καλό τριήμερο σε όλους…

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΜΑΪΝΤΖ 1

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 2 ημ. / 1 τελ.

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΟΥΝΙΟΝ – ΣΑΛΚΕ Χ

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ OVER & G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.