Χωρίς τον Σκορδίλη ο Ηρακλής στη μάχη με τη Λάρισα

Metrosport Team18 Μαρτίου 2022

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λάρισα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ο Γάιος Σκορδίλης ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα του δεξιού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για την αυριανή αναμέτρηση. Απών ήταν ο ασθενής, Γιώργος Πετανίδης, ο οποίος κι αυτός έχει τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα με τη Λάρισα.

Ο προπονητής του Ηρακλής Κώστας Μέξας είπε γι' αυτόν τον αγώνα: «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα, που έχει βρει πολύ καλή χημεία, πολύ καλό ρυθμό, παίζει καλά και το δείχνουν και τα αποτελέσματα αυτό.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, που είχαμε τις τελευταίες 10-15 μέρες, με τις αρρώστιες, τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς. Παρά την ελλιπή προετοιμασία, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. 

Ο καθένας να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μέσα από μια διαχείριση καταστάσεων, τη μέρα του αγώνα να μπορέσουμε να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά για να διεκδικήσουμε το ματς και να πετύχουμε μια νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για εμάς, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.